Neem contact op

Help mijn gas is op. Wat nu?

Leo Nieuwenhuis, Teamleider logistiek | 23 november 2017

Leo Nieuwenhuis, Teamleider logistiek

Iedere ondernemer kent het wel. U neemt een grote klus aan en gaat hier lekker mee aan de slag. U plant het personeel in, bestelt voldoende materialen en u bestelt gas. Hoe goed u het ook voorbereidt soms komt er toch een kink in de kabel. Bijvoorbeeld: op de dag van uitvoering loopt de planning net iets anders dan voorzien, er ontstaat meerwerk of de klus blijkt groter dan verwacht. Vaak helpt uw personeel u uit de brand en werken zij wat langer door zodat de klus toch geklaard kan worden. Hierdoor loopt de planning van de volgende dag geen extra vertraging op. Uw opdrachtgever blij en u blij.

Maar wat als de wet van Murphy van toepassing is. Het werk loopt al uit en dan is buiten de reguliere werktijd ook nog eens de gasfles leeg doordat de klus groter was dan voorzien. Het zou jammer zijn als u uw opdrachtgever moet teleurstellen wegens gebrek aan gas. Wat nu?

De oplossing:

Bel met Westfalen en wordt doorverbonden met een collega. Overdag via de afdeling logistiek en bestellingen. Buiten kantooruren wordt u geholpen door onze collega van de bereikbaarheidsdienst. Zo kunnen wij 24-uur per dag voor u klaar staan.

Kortom:

Bestel op tijd en voldoende gas. Loopt anders dan gepland? Geen probleem en bel Westfalen. Onze collega’s van de bereikbaarheidsdienst zorgen altijd voor een goede oplossing.

< Terug naar overzicht

Delen via:

Alvast een bestelling plaatsen?

Neem contact met ons op.

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Gerelateerde blogs

kerst

Algemeen

Fijne feestdagen. Toch gas nodig, wij staan voor u klaar!

Gerry Nordkamp, Directeur | 21 december 2017 | 37 keer bekeken

De feestdagen staan voor de deur en het jaar loopt ten einde. Graag wensen wij u daarom namens alle collega’s, prettige kerstdagen en een gelukkig en succesvol nieuwjaar.

Ons kantoor is gesloten op 25 en 26 december en op 1 januari. Verder zijn wij no…

Lees meer