Neem contact op

Help mijn gas is op. Wat nu?

Ursula Barendregt, Teamleider logistiek | 18 december 2023

Ursula Barendregt, Teamleider logistiek

Iedere ondernemer kent het wel. U neemt een grote klus aan en gaat hier lekker mee aan de slag. U plant het personeel in, bestelt voldoende materialen én u bestelt gas. Hoe goed u het ook voorbereidt soms komt er toch een kink in de kabel. Bijvoorbeeld: op de dag van uitvoering loopt de planning net iets anders dan voorzien, er ontstaat meerwerk of de klus blijkt groter dan verwacht. Vaak helpt uw personeel u uit de brand en werken zij wat langer door zodat de klus toch geklaard kan worden. Hierdoor loopt de planning van de volgende dag geen extra vertraging op. Uw opdrachtgever blij en u blij.

Maar wat als de wet van Murphy van toepassing is. Het werk loopt al uit en dan is buiten de reguliere werktijd ook nog eens de gasfles leeg doordat de klus groter was dan voorzien. Het zou jammer zijn als u uw opdrachtgever moet teleurstellen wegens gebrek aan gas. Wat nu?

De oplossing:

Bel met Westfalen en wordt doorverbonden met een collega. Overdag via de afdeling logistiek en bestellingen. Buiten kantooruren wordt u geholpen door onze collega van de bereikbaarheidsdienst. Zo kunnen wij 24-uur per dag voor u klaar staan.

Kortom:

Bestel op tijd en voldoende gas. Loopt anders dan gepland? Geen probleem en bel Westfalen. Onze collega’s van de bereikbaarheidsdienst zorgen altijd voor een goede oplossing.

< Terug naar overzicht

Delen via:

Alvast een bestelling plaatsen?

Neem contact met ons op.

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Algemeen

Vrolijk Pasen!

Antoine De Boo, Directeur | 28 maart 2024

De Paasdagen staan weer voor de deur. Graag wens ik u, namens alle collega’s hele fijne, vrolijke en zonnige Paasdagen toe.

Lees meer

Henk-Jan Steenman

Algemeen

Koudemiddelen, de kern van duurzame koeling

Henk-Jan Steenman, koudemiddelspecialist | 29 februari 2024

In de wereld van koelsystemen spelen koudemiddelen een cruciale rol. Bij Westfalen Gassen begrijpen we dit en bieden wij duurzame oplossingen voor een breed scala aan toepassingen. Ons doel is om niet alleen te voldoen aan de huidige koelbehoeften maar oo…

Lees meer