Neem contact op

Het wordt weer warm…. dus tijd voor de BBQ!

Leo Nieuwenhuis, Teamleider logistiek | 19 april 2018

Leo Nieuwenhuis, Teamleider logistiek

Ondernemers opgelet! Het kwik stijgt tot zomerse temperaturen en het blijft ’s avonds steeds langer licht. Alle partycateraars weten wat dat betekent…. Het BBQ-seizoen is weer geopend!

U, als partycateraar, zult de eerste aanvragen voor het verzorgen van complete BBQ-feestjes al ontvangen hebben. U ontzorgt uw klanten door het gehele feest tot in de puntjes te organiseren. Van lekker mals vlees en salades tot aan het ter beschikking stellen van gas-BBQ en meubilair. Kunt u de geur van het heerlijke  BBQ-vlees al ruiken?
Ook als het ’s avonds op het feestje te veel afkoelt dan heeft u als partycateraar vanzelfsprekend aan alles gedacht en ontsteekt u de terrasheaters.

Zowel de terrasheaters als de gas-BBQ werken alleen als ze zijn aangesloten op cilinders gevuld met propaan. Dus deze propaancilinders mogen niet ontbreken op de door u te organiseren feestjes.

Kortom, zonder propaan, geen functionerende gas-BBQ of terrasheater. Laat dat nou ónze specialiteit zijn. Graag ontzorgen wij u op dit vlak. Wij voorzien u graag van propaancilinders. Toch nog onverwacht een extra aanvraag gekregen en te weinig propaan besteld? Geen probleem! Er zit altijd een afhaaldepot bij u of uw feestje in de buurt. In geval van nood staan wij ook ’s avonds en in het weekend voor u klaar.

< Terug naar overzicht

Delen via:

Wilt u ook propaan bij ons bestellen?

Neem contact met ons op!

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Algemeen

Vrolijk Pasen!

Antoine De Boo, Directeur | 28 maart 2024

De Paasdagen staan weer voor de deur. Graag wens ik u, namens alle collega’s hele fijne, vrolijke en zonnige Paasdagen toe.

Lees meer