Neem contact op

Acht op een rij. Komt u erbij?

Annet te Winkel, HR medewerker | 15 april 2021

Annet te Winkel, HR medewerker

Midden in Nederland, langs de A50, in Heteren (tussen Arnhem en Nijmegen) bevindt zich het vulcentrum van Westfalen Gassen Nederland BV. Vanaf de snelweg kunt u nog net de toppen van de 8 cryogene opslagtanks zien en hier wilt u natuurlijk meer van weten.

Hoe het is begonnen?

Sinds de oprichting van Westfalen in 1989 te Deventer zijn wij als bedrijf door de jaren heen flink gegroeid. Door de toenemende vraag naar gas in cilinders is in 2007 het vulcentrum te Heteren gebouwd. De destijds maximale vulcapaciteit bleek al gauw niet meer te volstaan en is inmiddels meer dan verdubbeld en nog steeds groeiend. Onze enthousiaste collega’s in Heteren vullen dagelijks in meerdere shifts cilinders af voor de Nederlandse en Belgische markt.

Industriële gassen

In de jaren erna bleef de vraag groeien en is onze vullocatie al meerdere keren uitgebreid met extra vulstands voor zowel industriële gassen voor o.a. het lassen en snijden, ook wel bekend onder de naam Sagox®. Deze gassen zijn geschikt voor MIG/MAG/TIG en WP-lassen. Maar ook vullen wij formeergas en enkelvoudige gassen zoals zuurstof, argon, stikstof en koolzuur af.

Levensmiddelen gassen

Ook de levensmiddelengassen, bekend onder de merknaam Protadur®, die worden gebruikt bij de productie van levensmiddelen worden hier afgevuld. Uiteraard in een hiervoor speciaal ingerichte vulhal.

Zoals het hoort leggen deze levensmiddelengassen een volledig afgescheiden logistieke weg af binnen ons productieproces. Bij Westfalen wordt gewerkt conform de FSSC 22000 en de HACCP voorschriften aangezien onze gassen geschaard worden onder de categorie voedingsmiddelenadditieven. Door deze certificering is het hele proces traceerbaar en volledig gewaarborgd.

Uitbreiding vulcapaciteit

Van cilinder tot bundel vullen, van 200 tot 300 bar en van het regenereren van koudemiddelen tot het bevoorraden van onze depots, dit gebeurt allemaal op onze vullocatie in Heteren.
Omdat de vraag van onze klanten groeiend is gaan wij onze productiecapaciteit nóg verder uitbreiden. Hiervoor zoeken nog enthousiaste, flexibele nieuwe collega’s.

Wilt u ook werken bij ons vulcentrum in Heteren?

Solliciteer dan direct naar de functie Operator. 

< Terug naar overzicht

Delen via:

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Pinksterweekend

Algemeen

Fijn Pinksterweekend!

Antoine De Boo, Algemeen Directeur | 17 mei 2024

Graag wensen wij u een fijn en zonnig Pinksterweekend toe. Op Pinkstermaandag 20 mei a.s. zijn wij gesloten.

Lees meer