Neem contact op

De Palingfabriek Rohel, een blik op de producten en de samenwerking met Westfalen Gassen.

René Seubring, commercieel adviseur | 13 juni 2024

René Seubring, commercieel adviseur

De Palingfabriek in het Friese Rohel is meer dan een producent van palingproducten. Het is een plek waar traditie, vakmanschap en innovatie samenkomen om een ware delicatesse te creëren. In dit uitgebreide artikel belichten we niet alleen de hoogwaardige producten van de fabriek, maar ook de passie van de eigenaren, hun unieke samenwerking met Westfalen Gassen en de toekomstplannen voor dit bijzondere bedrijf.

Van palingkwekerij tot gerookte specialiteiten

De kern van de Palingfabriek Rohel ligt in de kweekproces. Hier groeien de palingen op in helder water en onder optimale omstandigheden. Chris Huisman en zijn vrouw Jetske, de drijvende krachten achter de fabriek, hechten veel waarde aan duurzame kweekmethoden. Dit proef je terug in de kwaliteit van de paling die uiteindelijk gerookt wordt in de authentieke rokerij.

Naast gerookte palingfilets biedt de fabriek een breed scala aan andere specialiteiten. Denk aan gerookte zalm, makreel en kip, maar ook aan palingbitterballen en diverse vleeswaren. De delicatessenwinkel staat vol met smaakvolle producten die met liefde en aandacht zijn bereid.

De onmisbare rol van Westfalen Gassen

Een belangrijke partner in het succes van de Palingfabriek Rohel is Westfalen Gassen. Wij leveren vloeibare zuurstof, een essentieel element voor het kweekproces van de paling in de bassins. De zuurstof draagt bij aan een optimaal leefklimaat, wat resulteert in gezondere en sterkere vissen. De nauwe samenwerking tussen beide bedrijven benadrukt het belang van duurzame partnerships in de agrofoodsector.

De Palingfabriek Rohel is niet alleen trots op haar rijke traditie, maar kijkt ook voortdurend naar nieuwe mogelijkheden om haar producten en processen te verbeteren. De innovatieve drive gecombineerd met diep respect voor tradities, kenmerkt de visie van Chris en Jetske Huisman. Zij willen de kwaliteit van hun producten waarborgen en tegelijkertijd de authentieke smaak van paling behouden.

Hoe ziet de toekomst eruit?

De toekomstplannen van de Palingfabriek Rohel zijn ambitieus. De focus ligt op verdere groei, met behoud van de hoge kwaliteit en aandacht voor duurzaamheid. Naast het uitbreiden van het assortiment, willen Chris en Jetske ook de culinaire beleving rondom hun producten versterken.

Of je nu een doorgewinterde palingliefhebber bent of op zoek bent naar nieuwe ervaringen, de Palingfabriek Rohel heeft iets te bieden voor iedereen. De passie voor paling, het streven naar kwaliteit en de unieke samenwerking met Westfalen Gassen maken deze fabriek tot een bijzondere parel in de Nederlandse aquacultuursector.

< Terug naar overzicht

Delen via:

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Fijne zomer

Algemeen

Fijne zomer!

Gerianne Schiphorst, Manager Marketing & PR Benelux | 18 juli 2024

De zomerperiode is aangebroken en onze blogschrijvers gaan genieten van hun welverdiende vakantie. Na de vakantieperiode zullen zij weer nieuwe blogs voor u schrijven.

Lees meer

koudemiddelen

Algemeen

En nu aan de slag met de nieuwe F-gassen verordening!

Henk-Jan Steenman, koudemiddelspecialist | 27 juni 2024

De nieuwe aangescherpte F-gassen verordening (2019/1937)heeft belangrijke gevolgen voor de koeltechniek. Onlangs heb ik hier op het koudemiddelcongres ook over gesproken. Deze F-gassen verordening heeft als doel de uitstoot van gefluoreerde broeikasgassen…

Lees meer