Neem contact op

Depothouders van Westfalen volledig op de hoogte tijdens onze depothoudersdag!

Antoine De Boo, Algemeen Directeur | 16 september 2021

Antoine De Boo, Algemeen Directeur

Wat geweldig om dit weer mogelijk te kunnen maken. Onze depothouders samen in het Louwman museum in Den Haag. Een informatieve en vooral inspirerende dag, waarbij we de depothouders bijpraten over de laatste ontwikkelingen, maar waar ook ruimte is voor het delen van kennis en elkaar beter leren kennen met een hapje en drankje. Alles gericht op onderlinge samenwerking.

Opening

Samen met onze eigen Manager Sales & Marketing Tony Moes had ik de eer om deze depothoudersdag af te trappen! In de opening stond hij stil bij het samen winstgevender zaken doen door samen te werken. Hierna kregen de verschillende depothouders de kans om in verschillende sessies nieuwe kennis op te doen. Het ging daarbij om onderwerpen als veilige opslag van gassen, de nieuwe koudemiddelen en lasdemonstraties met een nieuw lasmengsel. Aansluitend heeft Koos Minnema van Kenneth Smit een levendige workshop gegeven over samenwerken en samen geld verdienen in de huidige tijd.

Verschillende sessies en informatie over koudemiddelen

Het ging tijdens deze sessie niet alleen over nieuwe kennis, maar ook over de laatste updates rond geldende richtlijnen en productaanbod. Wat is er veranderd wat betreft de opslag en verkoop van koudemiddelen in het algemeen? Wat zijn verder de ontwikkelingen in de wereld van koudemiddelen en hoe ziet het huidige productaanbod eruit? Onze eigen koudemiddelenspecialist, Henk-Jan Steenmaan praatte de depothouders bij en uiteraard was er ruimte om vragen te stellen. Op deze manier ontstond er een leuke dynamische sessie en kunnen onze depothouders op hun beurt, u ook weer helemaal bijpraten en informeren over de laatste ontwikkelingen.

Westfalen Depothoudersdag 2021

Gasmengsels voor het lassen

Onze depotmanager Zuid Nederland, Arjen Woudenberg praatte de depothouders bij betreffende gasmengsels voor het lassen. Het ging hier om een echte interactieve sessie. Arjen gaf aan waarom goede gasmengsels zo belangrijk zijn en liet zien wat de verschillen zijn tussen lassen met een standaard lasmengsel en het lassen met Sagox® 7S. Een groot voordeel van dit laatste mengsel is het in veel mindere mate aanwezig zijn van lasrook. Verder zorgt dit mengsel ervoor dat er veel minder lasspetters ontstaan. Nabewerking van het werkstuk is hierdoor veel minder nodig.

Veilige opslag en veilig vervoer van gassen.

Safety first! Die heeft u vaker van ons gehoord. Dit onderwerp kon daarom zeker niet ontbreken tijdens deze depothoudersdag. In de sessie van Henk Bruntink, depotmanager Noord en Midden Nederland, was er veel aandacht voor de nieuwe regelgeving als het gaat om de opslag van gassen. De PGS15 richtlijn is uitvoerig besproken, vooral omdat deze regeling aan wijzigingen onderhevig is. Henk ging het gesprek aan met onze depothouders en kon uiteraard vragen die er waren goed beantwoorden. Niet alleen het opslaan van gassen is besproken, ook het vervoeren ervan. Zo komt ook tijdens het afhalen van gassen bij het depot, veiligheid op de eerste plaats!

Een geslaagde dag

Kortom een informatieve, inspirerende en wat ons betreft zeer geslaagde dag. Heeft u vragen? Stel ze gerust aan onze depothouders. Zij zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zijn altijd bij u in de buurt. Wilt u weten waar u onze depots kunt vinden? Klik hier en vindt direct ons dichtstbijzijnde depot!

< Terug naar overzicht

Delen via:

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs