Neem contact op

Duik onder de waterspiegel en kom tot rust.

René Seubring, Commercieel adviseur | 25 januari 2018

René Seubring, Commercieel adviseur

Duik onder water en ontdek een compleet andere wereld. Ga een meter of meer onder de waterspiegel en u hoort niets anders dan uw eigen ademhaling. Gewichtloos kijken naar alles wat men vanaf de waterkant niet kan zien. Zonder lawaai genieten van de rust en kalmte die de onderwaterwereld met zich mee brengt. Hobby-duikers maar zeker de professionele duikers kunnen er uren over vertellen.

Bij het duiken wordt gebruik gemaakt van gassen om zo efficiënt mogelijk te kunnen duiken. De samenstelling van de ademgassen hangen af van meerdere factoren. De belangrijkste factor is natuurlijk de diepte waarop men wil gaan duiken. Iedere diepte heeft haar eigen specifieke vereisten en daarom haar eigen specifieke mengsel. Van de mogelijke componenten van het mengsel zijn zuurstof, samengeperste lucht en helium de meest essentiële.

Speciale duikgassen

Om optimaal te kunnen genieten van het duiken is het natuurlijk noodzakelijk dat u kunt vertrouwen op de juiste samenstelling en kwaliteit van de duikgassen. Westfalen heeft hiervoor een speciale lijn duikgassen ontwikkelt onder de naam Divox®.

< Terug naar overzicht

Delen via:

Meer weten over duikgassen?

Neem contact met ons op.

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs