Neem contact op

Duik onder de waterspiegel en kom tot rust.

René Seubring, Commercieel adviseur | 25 januari 2018

René Seubring, Commercieel adviseur

Duik onder water en ontdek een compleet andere wereld. Ga een meter of meer onder de waterspiegel en u hoort niets anders dan uw eigen ademhaling. Gewichtloos kijken naar alles wat men vanaf de waterkant niet kan zien. Zonder lawaai genieten van de rust en kalmte die de onderwaterwereld met zich mee brengt. Hobby-duikers maar zeker de professionele duikers kunnen er uren over vertellen.

Bij het duiken wordt gebruik gemaakt van gassen om zo efficiënt mogelijk te kunnen duiken. De samenstelling van de ademgassen hangen af van meerdere factoren. De belangrijkste factor is natuurlijk de diepte waarop men wil gaan duiken. Iedere diepte heeft haar eigen specifieke vereisten en daarom haar eigen specifieke mengsel. Van de mogelijke componenten van het mengsel zijn zuurstof, samengeperste lucht en helium de meest essentiële.

Speciale duikgassen

Om optimaal te kunnen genieten van het duiken is het natuurlijk noodzakelijk dat u kunt vertrouwen op de juiste samenstelling en kwaliteit van de duikgassen. Westfalen heeft hiervoor een speciale lijn duikgassen ontwikkelt onder de naam Divox®.

< Terug naar overzicht

Delen via:

Meer weten over duikgassen?

Neem contact met ons op.

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Gerelateerde blogs

Happy summer

Algemeen

Fijne zomer!

Gerry Nordkamp, Directeur | 12 juli 2018 | 383 keer bekeken

De zomer is aangebroken en onze blogschrijvers gaan genieten van een heerlijke vakantie. Na de vakantieperiode zullen zij wekelijks weer nieuwe blogs voor u plaatsen.

Lees meer

zwarte cross foto

Algemeen

Twinxx en Westfalen superteam tijdens de Zwarte Cross.

Bas Menzing, Regiomanager Noord Nederland | 5 juli 2018 | 8.983 keer bekeken

Ieder jaar in juli staat Lichtenvoorde meerdere dagen in het teken van de Zwarte Cross. Het grootste betaalde muziekfestival van Nederland en tevens de grootste motorcross ter wereld. Voor de editie van 2018 slaan Twinxx Events uit Goor en Westfalen Gasse…

Lees meer