Neem contact op

Duik onder de waterspiegel en kom tot rust.

René Seubring, Commercieel adviseur | 25 januari 2018

René Seubring, Commercieel adviseur

Duik onder water en ontdek een compleet andere wereld. Ga een meter of meer onder de waterspiegel en u hoort niets anders dan uw eigen ademhaling. Gewichtloos kijken naar alles wat men vanaf de waterkant niet kan zien. Zonder lawaai genieten van de rust en kalmte die de onderwaterwereld met zich mee brengt. Hobby-duikers maar zeker de professionele duikers kunnen er uren over vertellen.

Bij het duiken wordt gebruik gemaakt van gassen om zo efficiënt mogelijk te kunnen duiken. De samenstelling van de ademgassen hangen af van meerdere factoren. De belangrijkste factor is natuurlijk de diepte waarop men wil gaan duiken. Iedere diepte heeft haar eigen specifieke vereisten en daarom haar eigen specifieke mengsel. Van de mogelijke componenten van het mengsel zijn zuurstof, samengeperste lucht en helium de meest essentiële.

Speciale duikgassen

Om optimaal te kunnen genieten van het duiken is het natuurlijk noodzakelijk dat u kunt vertrouwen op de juiste samenstelling en kwaliteit van de duikgassen. Westfalen heeft hiervoor een speciale lijn duikgassen ontwikkelt onder de naam Divox®.

< Terug naar overzicht

Delen via:

Meer weten over duikgassen?

Neem contact met ons op.

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Gerelateerde blogs

kerst 2018

Algemeen

Vol gas het nieuwe jaar in!

Richard Dommerholt, Algemeen Directeur | 13 december 2018 | 147 keer bekeken

Het jaar loopt ten einde, maar onze service stopt niet. Ons kantoor is gesloten op 1e en 2e kerstdag en op nieuwjaarsdag. De andere werkdagen rondom de feestdagen zijn wij normaal geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Lees meer

druk in cilinder bij kou

Algemeen

Ojee, mijn gascilinder zit niet vol…

Arjan Groen, Commercieel adviseur | 6 december 2018 | 1.867 keer bekeken

Het is een jaarlijks terugkerend fenomeen. Als de kou in het land is, zien we het aantal meldingen over de druk in onze gascilinders stijgen. Daarnaast komen er ook veel meldingen binnen over niet goed gevulde acetyleen gascilinders. Doen wij als gaslever…

Lees meer