Neem contact op

NIEUW! De Gas-4-daagse Summer-edition van Westfalen. U komt toch ook?

Tony Moes, Manager Sales & Marketing | 12 mei 2022

Tony Moes, Manager Sales & Marketing

Op donderdag 9 juni gaat de allereerste Gas-4-daagse Summer-edition van Westfalen van start. Dit in navolging op onze wintereditie-sessies die helaas door de destijds verscherpte corona-maatregelen niet allemaal konden doorgaan.

Op 4 donderdagen in juni, 9, 16, 23 en 30 juni, zullen onze experts verspreidt door heel Nederland kennissessies aanbieden rondom industriële gassen en koudemiddelen. Ook de speciale gassen zullen aan bod komen. U kunt daarbij zijn! Dus meld u direct aan!

Industriële gassen kennissessies

De kennissessies over industriële gassen bieden wij u graag aan in samenwerking met een aantal van onze depothouders. De kennissessies over industriële gassen worden georganiseerd op:

Donderdag 23 juni a.s. vanaf 15.15 uur bij Elektrolas te Waalwijk
Donderdag 30 juni a.s. bij Kuil Nicos te Enschede

Het programma gaat op alle locaties in de loop van de middag van start. Het centrale thema dat overal aan bod komt is: Veilig werken met industriële gassen.

Er zal naast een uitleg ook een praktische demonstratie gegeven worden hoe veilig om te gaan met industriële gassen.
Daarnaast zullen er presentaties en demonstraties gegeven worden, die in samenwerking met onze depothouder zijn afgestemd op de behoeftes van onze en hun klanten in de desbetreffende regio.

Onze gas-technisch adviseurs zijn persoonlijk aanwezig op de verschillende locaties en kunnen uw vragen rondom las-gassen en beschermgassen beantwoorden, dus stel ze gerust!
Aanmelden kan via: https://aanmelden.westfalengassen.nl

Na uw aanmelding ontvangt u kort van te voren het volledige programma.

Koudemiddel-kennissessies

Donderdag 9 juni a.s. bij AeresTech te Ede.

Het programma van de koudemiddel-kennissessies zal starten om 16.00 uur tot ca. 19.00 uur.

Thema’s die aan de orde komen:

  • Wat is de huidige stand quota en phase down voor koudemiddelen?
  • Wat betekent het nieuwe phase down voorstel, per 2024, voor de markt?
  • Welke koudemiddelen hebben nog toekomst?
  • Welke praktisch veranderingen brengt dit teweeg voor onze klanten?
  • Oorzaak en gevolg van illegale handel koudemiddelen.

Aan het eind van de middag heeft u een helder inzicht, welke richting het met de koudemiddelen opgaat en kunt u, nog beter de stip op de horizon kunt plaatsen, voor uw eigen bedrijf.

Aanmelden voor deze koudemiddel kennissessie kan direct per mail via: a.gulpen@westfalen.com. Vermeld in het onderwerp aanmelding koudemiddelsessie 9/6. En vergeet uw eigen gegevens niet. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging met daarin aanvullende informatie.

Speciale gassen

Ook op het gebied van speciale gassen kunt u onze specialisten op het gebied van speciale gassen ontmoeten tijdens de Gas-4-daagse. Op donderdag 16 juni a.s. zullen Patrick van Doorn en Erik Haarman samen onze beursstand bemannen tijden de Labanalyse 2022. Zij kunnen u alles vertellen over speciale gassen en ook over de toepassingen. Tijdens de Labanalyse laten we u graag kennis maken met onze handige kleine cilinder de Alumini®70. Ook worden er door allerlei specialisten lezingen gegeven op laboratorium-gebied. Zie hiervoor het volledige programma via onderstaande link.

Bestel uw toegangskaarten voor de Labanalyse eenvoudig via deze link.

Tot slot

Naast de presentaties, demonstraties en de kans om met bedrijven uit uw regio kennis te maken bieden wij u, op de Gas-4-daagse evenementen bij onze depothouders en na afloop van de koudemiddel-kennis-sessie, ook een smakelijke BBQ aan ter afsluiting.

Mis het niet en meld u direct aan voor het Gas-4-daagse-evenement van uw keuze. Maar wees er snel bij want vol=vol. U kunt zich vanzelfsprekend ook aanmelden al bent u (nog) geen klant van Westfalen.

Heeft u vragen over de kennissessies? Mail dan naar: g.schiphorst@westfalen.com

We ontmoeten u graag!

< Terug naar overzicht

Delen via:

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

waterstof

Algemeen

Waterstof heeft geen geheimen voor Westfalen.

Arjan Groen, Business manager hydrogen Benelux | 18 januari 2024

Bij Westfalen Gassen hebben we diepgaande kennis en expertise in waterstoftechnologie. Een veld waarin we al jarenlang ervaring hebben. Waterstof, bekend om zijn veelzijdigheid, wordt in de moderne tijd niet alleen traditioneel gebruikt, maar heeft ook ee…

Lees meer