Neem contact op

Hop hop, gas erop!

Henk Bruntink, Depotzaken | 5 april 2018

Henk Bruntink, Depotzaken

Op een doordeweekse dag ben ik in mijn auto onderweg naar een afspraak met één van onze depothouders. Onderweg valt mijn oog op een levensgroot LED-reclamebord. Ik zie nog net ons Westfalen-logo voorbij schieten. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt. Ik ben ruim op tijd en besluit rechtsomkeert te maken om het eens van dichtbij te bekijken.

Wat blijkt, één van onze depothouders Schipper Technisch Handelsburo uit Almelo, adverteert middels dit grote LED-bord langs de N36. Wij zijn er trots op dat Schipper, als onze depothouder, haar enthousiasme over Westfalen niet onder stoelen of banken steekt. Wat gaaf dat zij zo creatief omgaan met het depothouderschap van Westfalen.
Daarom heb ik besloten eens een blog te schrijven over één van onze depothouders.

De geschiedenis van Schipper startte in 1981. Antoon Schipper nam toen het heft in eigen hand en begon voor zichzelf als monteur. Doordat hij merkte dat hij niet altijd even makkelijk aan zijn onderdelen kon komen besloot hij het roer om te gooien. Hij had nooit de intentie om te gaan ondernemen maar wist dat hij het  verschil kon gaan maken door zelf een handelsonderneming op te richten. Het concept “technisch ontzorgen” dat hij ging hanteren sloot perfect aan bij de filosofie van Westfalen.

En zo ontstond ruim 17 jaar geleden de samenwerking tussen Schipper en Westfalen. Van argon tot  stikstof, van levensmiddelengassen tot formeergas en van acetyleen tot koudemiddelen alles is verkrijgbaar bij Schipper Technisch Handelsburo en de gassen komen sindsdien uit het Westfalen-assortiment.

Antoon Schipper was van mening dat hij alles wat een monteur maar nodig heeft in zijn werkplaats moet kunnen leveren, dus het totaalpakket ………. Hop hop, gas erop!

Mede dankzij depothouders zoals Schipper Technisch Handelsburo is er altijd een gasdepot bij u in de buurt. Door de goede landelijke spreiding van onze depots is het mogelijk om snel en efficiënt het juiste gas te leveren of u kunt het hier zelf afhalen. Ligt Almelo niet bij u in de buurt maar u bent wel opzoek naar een depot? Maak dan gebruik van onze depotapp. Deze kunt u hier downloaden.

< Terug naar overzicht

Delen via:

Ook depothouder worden bij Westfalen?

Neem contact met ons op!

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Algemeen

Vrolijk Pasen!

Antoine De Boo, Directeur | 28 maart 2024

De Paasdagen staan weer voor de deur. Graag wens ik u, namens alle collega’s hele fijne, vrolijke en zonnige Paasdagen toe.

Lees meer

Henk-Jan Steenman

Algemeen

Koudemiddelen, de kern van duurzame koeling

Henk-Jan Steenman, koudemiddelspecialist | 29 februari 2024

In de wereld van koelsystemen spelen koudemiddelen een cruciale rol. Bij Westfalen Gassen begrijpen we dit en bieden wij duurzame oplossingen voor een breed scala aan toepassingen. Ons doel is om niet alleen te voldoen aan de huidige koelbehoeften maar oo…

Lees meer