Neem contact op

LabAnalyse 2022 in De Kuip in Rotterdam. En Westfalen is erbij!

Tony Moes, Manager Sales & Marketing | 19 mei 2022

Tony Moes, Manager Sales & Marketing

LabAnalyse is dé plek voor het uitwisselen van kennis rondom actuele analysemethoden binnen laboratoria. Dit jaar is Westfalen Gassen een van de exposanten tijdens dit event en delen we graag de laatste kennis over gassen die voor metingen gebruikt kunnen worden. De nieuwe editie is op 16 juni a.s. en u kunt erbij zijn.

Wat kunt u van dit event verwachten?

LabAnalyse 2022 is een 1-daags event in De Kuip in Rotterdam. Alles wat daar verteld gaat worden draait om analyses die worden uitgevoerd in een laboratorium. De sprekers die er naast Westfalen Gassen zullen zijn gaan dieper in op kwaliteit. Het is echt een specifieke laboratorium beurs.

Wij zullen op onze stand meer laten zien van ons product de Alumini® 70. Een veel gebruikte kleine gasfles, die we graag onder de aandacht brengen. Wij hebben zelf een geaccrediteerd laboratorium om alle speciale gassen uit te leveren volgens de ISO 17025:2017, de meest populaire norm voor de competenties van test en kalibratielaboratoria.

Bent u actief in een laboratoria en voert u analyses uit met dure apparatuur? Dan is het gas wat gebruikt wordt, ontzettend belangrijk. Kiest u hier niet voor de beste kwaliteit, dan kan dat invloed hebben op de testresultaten. Westfalen Gassen kan de beste analyse en kalibratie gassen leveren, tijdens het LabAnalyse event vertellen we er graag meer over.

Voor wie is het event?

Dit event is echt van toegevoegde waarde voor iedereen die in het laboratorium actief is. Werkt u met hoogwaardige analyse apparatuur, dan bent u van harte welkom om alles te weten te komen van de laatste trends en ontwikkelingen.

Er zullen tijdens het event verschillende bedrijven deelnemen, uiteraard allemaal partijen die in de sector actief zijn. Namens Westfalen Gassen zullen Patrick van Doorn en Erik Haarman aanwezig zijn en u graag bijpraten over alle mogelijkheden m.b.t. de gassen en de verschillende verpakkingen.

Waar en wanneer is het event?

Het event is op 16 juni 2022 in De Kuip in Rotterdam, inloop is mogelijk vanaf 09:30 en het einde van het event is om 17:00. Kaarten zijn gratis te bestellen via deze link. We verwelkomen u graag!

Meer weten over onze andere producten? Bezoek ons dan tijdens de gas-4-daagse!

< Terug naar overzicht

Delen via:

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Pinksterweekend

Algemeen

Fijn Pinksterweekend!

Antoine De Boo, Algemeen Directeur | 17 mei 2024

Graag wensen wij u een fijn en zonnig Pinksterweekend toe. Op Pinkstermaandag 20 mei a.s. zijn wij gesloten.

Lees meer