Neem contact op

LabNL beurs te Utrecht. Westfalen is erbij!

Jan Kok, Productspecialist speciale en levensmiddelengassen | 14 september 2023

Jan Kok, Productspecialist speciale en levensmiddelengassen

LabNL is dé plek voor het uitwisselen van kennis rondom actuele analysemethoden binnen laboratoria. Dit jaar is Westfalen Gassen een van de exposanten tijdens dit event en delen we graag de laatste kennis over gassen die voor metingen gebruikt kunnen worden. De nieuwe editie is van 26 t/m 28 september a.s. en u kunt erbij zijn.

Wat kunt u van dit event verwachten?

LabNL is een 3-daagse beurs in de Jaarbeurs te Utrecht  U vindt hier de nieuwste technologieën, oplossingen en tools voor het laboratorium. De deelnemende exposanten informeren je tijdens LabNL over de laatste innovaties en producten.  Een ijzersterk conferentieprogramma behandelt thema’s die van belang zijn voor iedere labmedewerker. Denk aan laboptimalisatie, detectie- en scheidingstechnieken en innovaties in de life sciences.

Wij zullen op onze stand meer laten zien van ons product de Alumini® 70. Een veel gebruikte kleine gasfles, die we graag onder de aandacht brengen. Wij hebben zelf een geaccrediteerd laboratorium om alle speciale gassen uit te leveren volgens de ISO 17025:2017, de meest populaire norm voor de competenties van test en kalibratielaboratoria.

Bent u actief in een laboratoria en voert u analyses uit met dure apparatuur? Dan is het gas wat gebruikt wordt, ontzettend belangrijk. Kiest u hier niet voor de beste kwaliteit, dan kan dat invloed hebben op de testresultaten. Westfalen Gassen kan de beste analyse en kalibratie gassen leveren, tijdens het LabNL beurs vertellen we er graag meer over.

Voor wie is deze beurs?

Deze beurs is echt van toegevoegde waarde voor iedereen die in het laboratorium actief is. Werkt u met hoogwaardige analyse apparatuur, dan bent u van harte welkom om alles te weten te komen van de laatste trends en ontwikkelingen.

Er zullen tijdens het event verschillende bedrijven deelnemen, uiteraard allemaal partijen die in de sector actief zijn. Namens Westfalen Gassen zullen Jan Kok, Patrick van Doorn en Erik Haarman aanwezig zijn en u graag bijpraten over alle mogelijkheden m.b.t. de gassen en de verschillende verpakkingen.

Waar en wanneer is deze beurs?

Deze beurs is van 26 t/m 28 september in De Jaarbeurs te Utrecht, inloop is mogelijk vanaf 09:30 en het einde van het event is om 17:00. Kaarten zijn gratis te bestellen via deze link. We verwelkomen u graag!

< Terug naar overzicht

Delen via:

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Algemeen

Vrolijk Pasen!

Antoine De Boo, Directeur | 28 maart 2024

De Paasdagen staan weer voor de deur. Graag wens ik u, namens alle collega’s hele fijne, vrolijke en zonnige Paasdagen toe.

Lees meer