Neem contact op

Bestellen met meer gemak in onze verbeterde webshop!

Gerianne Schiphorst, Coördinator Marketing & PR | 10 maart 2022

Gerianne Schiphorst, Coördinator Marketing & PR

Graag laten wij u weten dat onze webshop nieuwe functies heeft! In onze webshop kunt u een keuze maken uit ons digitale aanbod van honderden industriële gassen, levensmiddelengassen, koudemiddelen, gasmengsels en meer. Om het bestellen van deze verschillende gassen nog makkelijker te maken, hebben wij een onze webshop verbeterd. En hebben wij handige functies toegevoegd waarmee u makkelijk inzicht krijgt in de facturen en afleverbonnen.

Online bestellen is al langer mogelijk, maar door de verbeteringen van de webshop zijn er verschillende functionaliteiten toegevoegd. Denk daarbij aan het volgende:

  • Digitale raadpleging van facturen. Deze vindt u in het overzicht “Mijn bestellingen”. Klik op een bestelling en het is direct zichtbaar.
  • De afleverbonnen zijn per levering ook terug te vinden onder “Mijn bestellingen”.
  • Ook het bestelproces hebben wij verder geoptimaliseerd zodat er nóg minder klikken nodig zijn om uw gas nog sneller te kunnen bestellen.

Het was al mogelijk om uw cilindersaldo eenvoudig in te zien. In het overzicht ziet u hoeveel cilinders er op uw locatie staan. Van alle cilinders die aan u geleverd zijn kunt u ook de barcodes inzien.

Verder blijven natuurlijk de bestaande voordelen bestaan. Zo is het snel en gemakkelijk om een account aan te maken, kunt u 24/7 gas bestellen en is de webshop eenvoudig in gebruik.

Wilt u direct in de webshop bestellen?

Wilt u direct gebruik maken van de nieuwe webshop? Dat kan! Hiervoor moet u klant zijn bij Westfalen en kunt u zich registreren in de nieuwe shop. Voor de registratie heeft u een factuur nodig van maximaal 3 maanden oud. Op de factuur vindt u uw klantnummer en een factuurnummer die nodig is voor de eenmalige registratie. Na de registratie is het direct mogelijk om uw gas digitaal te bestellen.

Bent u nog geen klant bij Westfalen maar wilt u wel klant worden zodat u ook online kunt bestellen? Geen probleem. Bel met 0570-241610 en u kunt zich hierna direct registreren als nieuwe klant in onze webshop.

Haalt u uw gasbestelling bij ons depot?

Bent u klant en haalt u uw gassen altijd af bij een depot? Dan verandert er niets. U kunt gewoon gebruik maken van deze afhaalservice. Zoekt u het dichtstbijzijnde depot? Klik dan hier!

Tot slot:

Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben of heeft u vragen over de registratie in onze webshop? Neem contact met ons op, we helpen u graag.

< Terug naar overzicht

Delen via:

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Fijne zomer

Algemeen

Fijne zomer!

Gerianne Schiphorst, Manager Marketing & PR Benelux | 18 juli 2024

De zomerperiode is aangebroken en onze blogschrijvers gaan genieten van hun welverdiende vakantie. Na de vakantieperiode zullen zij weer nieuwe blogs voor u schrijven.

Lees meer

koudemiddelen

Algemeen

En nu aan de slag met de nieuwe F-gassen verordening!

Henk-Jan Steenman, koudemiddelspecialist | 27 juni 2024

De nieuwe aangescherpte F-gassen verordening (2019/1937)heeft belangrijke gevolgen voor de koeltechniek. Onlangs heb ik hier op het koudemiddelcongres ook over gesproken. Deze F-gassen verordening heeft als doel de uitstoot van gefluoreerde broeikasgassen…

Lees meer