Neem contact op

Bestellen met meer gemak in onze nieuwe webshop!

Gerianne Schiphorst, Coördinator Marketing & PR | 11 februari 2021

Gerianne Schiphorst, Coördinator Marketing & PR

Met trots kunnen we zeggen dat onze nieuwe webshop vanaf nu live is! Ons digitale aanbod bevat honderden industriële gassen, levensmiddelengassen, koudemiddelen, gasmengsels en meer. Om het bestellen van deze verschillende gassen nog makkelijker te maken, hebben wij een onze webshop vernieuwd en verbeterd.

Online bestellen was al enige tijd mogelijk, maar door de vernieuwing van de webshop zijn er verschillende functionaliteiten toegevoegd. Denk daarbij aan het volgende:

  • Het is nu mogelijk om het cilindersaldo eenvoudig in te zien. U heeft overzicht hoeveel cilinders er op uw locatie staan. Van alle cilinders die aan u geleverd zijn kunt u ook de barcodes inzien.
  • Tevens kunt u de bestelgeschiedenis inzien. In de komende periode zullen wij dit ook uitbreiden zodat u ook de bijbehorende leverbonnen en facturen kunt inzien.

Verder blijven natuurlijk de bestaande voordelen bestaan. Zo is het snel en gemakkelijk om een account aan te maken, kunt u 24/7 gas bestellen en is de webshop eenvoudig in gebruik.

Gebruik gaan maken van de nieuwe webshop?

Wilt u direct gebruik maken van de nieuwe webshop? Uiteraard is dit mogelijk, hiervoor moet u klant zijn bij Westfalen en kunt u zich registreren in de nieuwe shop. Voor de registratie heeft u een factuur nodig van maximaal 3 maanden oud. Op de factuur vindt u uw klantnummer en een factuurnummer die nodig is voor de eenmalige registratie. Na de registratie is het direct mogelijk om uw gas digitaal te bestellen.

Haalt u uw gasbestelling bij ons depot?

Bent u klant en haalt u uw gassen altijd af bij een depot? Dan verandert er niets. U kunt gewoon gebruik maken van deze afhaalservice. Zoekt u het dichtstbijzijnde depot? Klik dan hier!

Bent u nog geen klant bij Westfalen maar wilt u wel klant worden zodat u ook online kunt bestellen? Geen probleem. Bel met 0570-241610 en u kunt zich hierna direct registreren als nieuwe klant in de webshop.

Tot slot:

Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben of heeft u vragen over de registratie in de nieuwe webshop? Neem contact met ons op, we helpen u graag.

< Terug naar overzicht

Delen via:

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Gas-4-daagse winteredition

Algemeen

NIEUW! De Gas-4-daagse van Westfalen. U komt toch ook?

Tony Moes, Manager Sales & Marketing | 7 oktober 2021 | 449 keer bekeken

In november gaat de allereerste Gas-4-daagse van Westfalen van start. Op alle donderdagen in november zullen onze experts verspreidt door heel Nederland kennissessies aanbieden rondom industriële gassen en koudemiddelen. Ook de speciale gassen zullen aan…

Lees meer

seminar veilig omgaan met gassen

Algemeen

Veilig omgaan met gassen. Weet u hier voldoende van?

Hansjan Dijk, Gas-technisch adviseur | 30 september 2021 | 2.505 keer bekeken

De huidige corona-maatregelen laten het weer toe om het seminar weer live aan te bieden. Wij zullen deze seminars dan ook aanbieden conform de dan geldende maatregelen.

Veel mensen werken dagelijks met (verschillende) gassen. Men is zich door ingeslete…

Lees meer