Neem contact op

Update! Bestel uw gas online.

Gerianne Schiphorst, Coördinator Marketing en PR | 11 juni 2020

Gerianne Schiphorst, Coördinator Marketing en PR

Veel van onze klanten maken inmiddels gebruik van de mogelijkheid om snel en gemakkelijk online gas te bestellen. Zij maken daarvoor gebruik van ons online klantenportaal en kunnen daarom waar en wanneer ze maar willen hun bestelling plaatsen. U kunt hier ook gebruik van maken.

De voordelen:

  • Maak snel en gemakkelijk uw account aan
  • 24/7 kunt u gas bestellen.
  • Eenvoudig in gebruik
  • Digitaal overzicht van uw online bestelhistorie

In het klantenportaal krijgt u gelijk een overzicht van de gassen die u normaal gesproken bij ons besteld in een snelkeuze-lijst. U bestelt dus eenvoudig en snel uw gassen via het klantenportaal.
Na een online bestelling ontvangt u ook direct een bevestigingse-mail met daarin een overzicht van de door u geplaatste bestelling.

Lees hieronder hoe u zich kunt registreren en maak vandaag nog uw bestelaccount aan!

Bericht 5 november 2019

Met ingang van vandaag is het mogelijk om uw gasbestelling digitaal te plaatsen. Snel en gemakkelijk, waar en wanneer u maar wilt.

U bent al klant.

Bent u al klant bij Westfalen en laat u uw gassen bezorgen? Dan kunt u eenvoudig overschakelen naar digitaal bestellen. Ga naar onze website www.westfalengassen.nl, klik op de link naar het klantenportaal. Daarna klikt u op “Nu registreren”. Met behulp van uw debiteurennummer en een recent factuurnummer vult u eenmalig uw gegevens in en maakt u uw inloggegevens aan. Daarna ontvangt u een bevestigingsmail en wijst het zich vanzelf en vanaf dat moment kunt u snel en simpel online bestellen. Waar en wanneer u maar wilt.

In het filmpje hieronder wordt het registratieproces uitgelegd.

Stuur uw gasbestelling, via het klantenportaal, uiterlijk voor 11:00 uur op de dag voor de voor uw vastgestelde leverdag in en vul de gewenste leverdatum in. Langer van te voren bestellen mag natuurlijk altijd. De leverdagen blijven vooralsnog ongewijzigd.

Heeft u vragen of wilt u uitleg? Geen probleem neem dan contact met ons op.

Bent u klant en bestelt u of haalt u uw gassen altijd af bij een depot?

Dan verandert er niets. U kunt gewoon gebruik maken van deze afhaalservice. Zoekt u het dichtstbijzijnde depot? Klik dan hier!

Nog geen klant bij Westfalen?

Bent u nog geen klant bij Westfalen maar wilt u wel klant worden zodat u ook online kunt bestellen? Geen probleem. Bel met 0570-241610 en u ontvangt dan uw inloggegevens.

< Terug naar overzicht

Delen via:

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Henk Enderink

Algemeen

Ondanks de corona-uitbraak, gaan wij “gewoon” door!

Antoine De Boo, Algemeen Directeur | 16 september 2020 | 2.387 keer bekeken

Door de corona-uitbraak staat voor iedereen het normale leven op z’n kop. Bij Westfalen werken we, waar mogelijk, zoveel mogelijk thuis. Wij proberen het ondanks alles voor u zo aangenaam mogelijk te maken. Onze commercieel adviseurs staan u, zoals u va…

Lees meer