Neem contact op

Ontdek de innovaties van Westfalen op gasgebied tijdens de WOTS.

Marcel de Groote, Accountmanager & Productspecialist speciale gassen | 10 september 2024

Marcel de Groote, Accountmanager & Productspecialist speciale gassen

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Westfalen Gassen dit jaar deelneemt aan de prestigieuze WOTS beurs! Wij nodigen u van harte uit om onze stand te bezoeken en kennis te maken. Als vooraanstaande leverancier van industriële gassen en gas-gerelateerde oplossingen, presenteren wij onze nieuwste technologieën en innovaties op het gebied van industriële en speciale gassen, waaronder stikstof, zuurstof, argon en koolstofdioxide.

Drie hoogtepunten om niet te missen

1. Gascilinders snel verzenden via pakketpost

Wij begrijpen dat tijd cruciaal is in de industrie en laboratoriumwereld. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om snel en gemakkelijk hun bestellingen te ontvangen via DHL-pakketpost. Of het nu gaat om onze Alu12, Alu70 of 10 liter speciale gasmengsels, wij zorgen ervoor dat uw producten snel en veilig geleverd worden.

2. Specidur® Bio-ijkgassen

De energietransitie speelt een steeds grotere rol, en wij ondersteunen dit proces door snelle en betrouwbare levering van ijkgassen voor biogasinstallaties. Onze Specidur® Biogas producten, zoals H2S 20Mix, 300Mix en CH4 Mix, zijn standaard op voorraad en worden binnen 3 dagen geleverd – en met onze pakketservice zelfs binnen 48 uur! Voor specifieke samenstellingen op ppm-bereik staan onze specialisten klaar om u te adviseren.

3. Speciale Gassen: Krypton, Xenon, Neon, Helium en Bio-methaan met THT.

Ontdek de veelzijdige toepassingen van onze speciale gassen. Krypton, Xenon en Neon worden veelvuldig gebruikt in fotografische flitsers en fluorescerende verlichting. Krypton kan bijvoorbeeld als stuwstof voor een ionenmotor dienen en als vulling voor geïsoleerd glas voor hogere isolatiewaarden. Daarnaast bieden wij Bio-methaan met THT; perfect voor laboratoria en scholen die groen biogas nodig hebben met een aardgasgeur.

Stel uw vragen aan onze experts op de WOTS beurs

Tijdens de beurs staan onze experts voor u klaar in hal 7 stand D092 om al uw vragen te beantwoorden en advies te geven over hoe onze producten en diensten uw bedrijfsprocessen efficiënter en veiliger kunnen maken. Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten en u te helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor uw bedrijf. Bestel uw tickets gemakkelijk via deze link.

Tot ziens in de Jaarbeurs Utrecht!

< Terug naar overzicht

Delen via:

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Fijne zomer

Algemeen

Fijne zomer!

Gerianne Schiphorst, Manager Marketing & PR Benelux | 18 juli 2024

De zomerperiode is aangebroken en onze blogschrijvers gaan genieten van hun welverdiende vakantie. Na de vakantieperiode zullen zij weer nieuwe blogs voor u schrijven.

Lees meer