Neem contact op

Met pensioen… Ad de Vries

Ad de Vries | 11 maart 2021

Ad de Vries

Na mijn arbeidsleven doorgebracht te hebben “in de gassen” mocht ik 13 februari jl., de datum waarop ik de z.g. AOW leeftijd bereikte en vanaf 4 december 2020 al mijn nog resterende vrije dagen te hebben opgenomen, met pensioen.

Ik ben in een grijs verleden begonnen in de medische gassen installatietechniek bij Lameris Instrumenten in Utrecht. Daarna heb ik gewerkt bij Lamit in Amersfoort, bij Ballast Nedam in Riyad Saudi Arabië, bij Multi-Tube in Nijmegen, wederom bij Lamit in Amersfoort en sinds 2001 bij Westfalen Gassen Nederland.

Voor mijn Westfalen periode was ik werkzaam in de installatietechniek voor industriële- en medische gassystemen in ziekenhuizen, laboratoria, etc. en werkte veel in opdracht van grote installatiebedrijven en gassen leveranciers, waaronder ook Westfalen. Het “gassenwereldje” was en is eigenlijk nog steeds betrekkelijk klein en een wereldje waarin iedereen iedereen kende. Westfalen was dan ook geen onbekende toen mij werd gevraagd om daar te komen werken.

Bij Westfalen kwam ik te werken op de afdeling Techniek en Veiligheid en zoals dat gaat bij kleine tot middelgrote bedrijven, Westfalen was toen nog een stukje kleiner dan nu, wordt van medewerkers verwacht meerder functies uit te oefenen. Veiligheid, met de daaraan gekoppelde wet- en regelgeving werd al snel bij mij ondergebracht. Zo kwamen ook de toenmalige milieuvergunningen onder mij te vallen.

Toen in 2004 het plan werd geopperd om een vulcentrum voor industriële– en voedingsmiddelen gassen in Nederland te bouwen werd ik daar vanaf het begin bij betrokken en kreeg ik de opdracht hiervoor een geschikte locatie in de regio Arnhem-Betuwe-Oss te zoeken. Daar is de huidige locatie in Heteren uit voortgekomen.

Omdat ik ook in de techniek werkzaam was werden ook alle bouw activiteiten bij mij ondergebracht. Zo kwam de totstandkoming van het vulcentrum in Heteren, vanaf aanvraag milieu en bouwvergunning t/m de daadwerkelijke bouw van het vulcentrum onder mijn verantwoording. Na de bouw en ingebruikname van het vulcentrum ben ik er eigenlijk eenvoudigweg blijven hangen. Daarna heb ik nog een aantal verbouwingen in Deventer, zoals de verbouw van de opslaghal, de verbouwing van de locatie van Westfalen Medical BV aan de Rigastraat 14 en de laatste verbouwing aan de Rigastraat 20 mogen uitvoeren. De laatste in samenwerking met Alfred Zennipman die hier in de praktische uitvoering nauw bij betrokken was.

Met enige trots kan ik terugkijken op een mooie periode van bijna 20 jaar bij WGN, die overigens voorbij zijn gevlogen, waarin ik tenminste een bijdragen heb kunnen/mogen leveren aan de groei en ontwikkeling van WGN.

Tot slot wil ik alle collega’s en inmiddels oud-collega’s bedanken voor de fijne samenwerking en wens een ieder zowel privé als zakelijk veel succes en bovenal heel veel plezier.

N.B.: Heeft u vragen voor onze afdeling techniek die u voorheen aan Ad zou hebben gesteld?
Mail deze dan nu naar techniek@westfalen.com.

< Terug naar overzicht

Delen via:

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Pinksterweekend

Algemeen

Fijn Pinksterweekend!

Antoine De Boo, Algemeen Directeur | 17 mei 2024

Graag wensen wij u een fijn en zonnig Pinksterweekend toe. Op Pinkstermaandag 20 mei a.s. zijn wij gesloten.

Lees meer