Neem contact op

PERSBERICHT: Westfalen in Nederland en België bundelen hun krachten.

Gerianne Schiphorst-Oost, Coördinator Marketing & PR | 11 oktober 2019

Gerianne Schiphorst-Oost, Coördinator Marketing & PR

Met ingang van 1 oktober 2019 hebben Westfalen Gassen Nederland BV en Westfalen BVBA-SPRL (België) de krachten gebundeld. Door de beide vestigingen te clusteren is de Westfalen Groep van mening sterker de toekomst tegemoet te kunnen gaan en de marktpositie in de Benelux verder uit te bouwen.

Door de clustering nemen wij nu helaas afscheid van Richard Dommerholt als algemeen directeur van Westfalen Gassen Nederland BV.  Richard Dommerholt heeft ruim 24 jaar op positieve en enthousiaste wijze meerdere functies binnen de Westfalen Groep in binnen- en buitenland vervuld. Met hart en ziel heeft hij zich altijd ingezet voor het Westfalen-familiebedrijf. Waarvoor wij hem heel dankbaar zijn.

De heer Antoine De Boo, nu directeur van Westfalen te België, is benoemd als directeur van Westfalen in de Benelux. Hij zal leiding gaan geven aan de bedrijven in Nederland en België. Antoine De Boo is reeds vele jaren werkzaam binnen de Westfalen Groep en heeft meerdere directiefuncties binnen Westfalen vervuld. Wij wensen Antoine De Boo veel succes in zijn nieuwe functie.

Voor u verandert er weinig, de overige contactpersonen blijven gelijk en u krijgt dezelfde dienstverlening die u van onze vestigingen in Nederland en België gewend bent.

< Terug naar overzicht

Delen via:

Meer weten over Westfalen?

Kijk op onze website!

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Blog AED

Algemeen

Safety for all! Investeren in veiligheid!

Evelien Neurink, administratief medewerkster | 25 juni 2020 | 359 keer bekeken

Ruim 8 jaar geleden heeft Westfalen alle vestigingen in Nederland uitgerust met een AED. Ook wel bekend als de automatische externe defibrillator. Deze waren gesitueerd op een centrale plek in de hal. Gelukkig hebben wij deze nog niet hoeven gebruiken in …

Lees meer

Tony Moes

Algemeen

Even voorstellen…. Tony Moes

Tony Moes, Manager Sales & Marketing Nederland | 18 juni 2020 | 1.265 keer bekeken

Mijn naam is Tony Moes, ik ben 52 jaar, en woon doordeweeks in Deventer en in het weekend bij mijn gezin in Leiden.

Als het gaat om de wereld van industriële gassen heb ik een lange geschiedenis. Ik ben ruim 25 jaar werkzaam in deze branche en heb ech…

Lees meer