Neem contact op

Even voorstellen… Prisca van den Heuvel

Prisca van den Heuvel, Medewerkster Inhouse Sales | 19 november 2020

Prisca van den Heuvel, Medewerkster Inhouse Sales

Graag stel ik mijzelf aan u voor. Ik ben Prisca van den Heuvel, 51 jaar en woon in Apeldoorn.

Ik werk sinds maart van dit jaar bij Westfalen Gassen Nederland BV. Eerst als medewerker Customer Service en sinds oktober als medewerkster Inhouse Sales. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor advies, verkoop en relatiebeheer van de niet-key-accounts. Mijn rayon beslaat midden Nederland, van de Duitse grens tot aan de kust.

In het verleden heb ik een eigen bedrijf gehad in materialen voor de restauratiebranche en kunstenaars en was Westfalen een van mijn leveranciers. Ik weet dan ook als geen ander hoe belangrijk het is om, naast een goed product, ook een goede dienst te leveren. Als alles soepel loopt of wanneer verstoringen vlot worden opgelost, dan leidt dat tot tevreden klanten.

Ik kijk er dan ook naar uit om u verder te helpen indien u vragen of suggesties heeft. U kunt direct contact met mij opnemen en ik zal u dan zo goed mogelijk helpen en/of adviseren. Ook als u meer wilt weten over wat Westfalen nog meer voor u kan betekenen.

Ik ben bereikbaar onder nummer 0570-858414. Ik kom graag met u in contact.

 

Ps. Wilt u net zo’n leuke baan hebben? Aarzel niet en solliciteer direct op onze vacature.

< Terug naar overzicht

Delen via:

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

alumini smartbox

Algemeen

LabAnalyse 2021 in De Kuip in Rotterdam. En Westfalen is erbij!

Tony Moes, Manager Sales & Marketing | 28 oktober 2021 | 261 keer bekeken

LabAnalyse is dé plek voor het uitwisselen van kennis rondom actuele analysemethoden binnen laboratoria. Dit jaar is Westfalen Gassen een van de exposanten tijdens dit event en delen we graag de laatste kennis over gassen die voor metingen gebruikt kunne…

Lees meer