Neem contact op

Het wordt weer warm…. dus tijd voor de BBQ!

Leo Nieuwenhuis, Teamleider logistiek | 19 april 2018

Leo Nieuwenhuis, Teamleider logistiek

Ondernemers opgelet! Het kwik stijgt tot zomerse temperaturen en het blijft ’s avonds steeds langer licht. Alle partycateraars weten wat dat betekent…. Het BBQ-seizoen is weer geopend!

U, als partycateraar, zult de eerste aanvragen voor het verzorgen van complete BBQ-feestjes al ontvangen hebben. U ontzorgt uw klanten door het gehele feest tot in de puntjes te organiseren. Van lekker mals vlees en salades tot aan het ter beschikking stellen van gas-BBQ en meubilair. Kunt u de geur van het heerlijke  BBQ-vlees al ruiken?
Ook als het ’s avonds op het feestje te veel afkoelt dan heeft u als partycateraar vanzelfsprekend aan alles gedacht en ontsteekt u de terrasheaters.

Zowel de terrasheaters als de gas-BBQ werken alleen als ze zijn aangesloten op cilinders gevuld met propaan. Dus deze propaancilinders mogen niet ontbreken op de door u te organiseren feestjes.

Kortom, zonder propaan, geen functionerende gas-BBQ of terrasheater. Laat dat nou ónze specialiteit zijn. Graag ontzorgen wij u op dit vlak. Wij voorzien u graag van propaancilinders. Toch nog onverwacht een extra aanvraag gekregen en te weinig propaan besteld? Geen probleem! Er zit altijd een afhaaldepot bij u of uw feestje in de buurt. In geval van nood staan wij ook ’s avonds en in het weekend voor u klaar.

< Terug naar overzicht

Delen via:

Wilt u ook propaan bij ons bestellen?

Neem contact met ons op!

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Freshtival

Algemeen

Het festivalseizoen gaat van start, inclusief industriële gassen!

Bas Menzing, Commercieel adviseur | 21 maart 2019 | 219 keer bekeken

Er zijn dit jaar weer veel festivals te bezoeken in Nederland en België. De aftrap van het festivalseizoen gebeurt traditiegetrouw met Paaspop in het paasweekend. Na maandenlang binnen te zijn geweest is dit het eerste festival in de buitenlucht waar fes…

Lees meer

Duiken met Divox®

Algemeen

Videoblog – Duiken met duikgassen

Marcel de Groote, Manager Sales Nederland | 28 februari 2019 | 487 keer bekeken

Duiken, een geweldige sport! Hoe zit dat nou precies met de duikgassen die u hiervoor kunt gebruiken? Nitrox, Trimix, Divox®, wat is het precies en wat kunt u ermee?

Lees meer