Neem contact op

Het wordt weer warm…. dus tijd voor de BBQ!

Leo Nieuwenhuis, Teamleider logistiek | 19 april 2018

Leo Nieuwenhuis, Teamleider logistiek

Ondernemers opgelet! Het kwik stijgt tot zomerse temperaturen en het blijft ’s avonds steeds langer licht. Alle partycateraars weten wat dat betekent…. Het BBQ-seizoen is weer geopend!

U, als partycateraar, zult de eerste aanvragen voor het verzorgen van complete BBQ-feestjes al ontvangen hebben. U ontzorgt uw klanten door het gehele feest tot in de puntjes te organiseren. Van lekker mals vlees en salades tot aan het ter beschikking stellen van gas-BBQ en meubilair. Kunt u de geur van het heerlijke  BBQ-vlees al ruiken?
Ook als het ’s avonds op het feestje te veel afkoelt dan heeft u als partycateraar vanzelfsprekend aan alles gedacht en ontsteekt u de terrasheaters.

Zowel de terrasheaters als de gas-BBQ werken alleen als ze zijn aangesloten op cilinders gevuld met propaan. Dus deze propaancilinders mogen niet ontbreken op de door u te organiseren feestjes.

Kortom, zonder propaan, geen functionerende gas-BBQ of terrasheater. Laat dat nou ónze specialiteit zijn. Graag ontzorgen wij u op dit vlak. Wij voorzien u graag van propaancilinders. Toch nog onverwacht een extra aanvraag gekregen en te weinig propaan besteld? Geen probleem! Er zit altijd een afhaaldepot bij u of uw feestje in de buurt. In geval van nood staan wij ook ’s avonds en in het weekend voor u klaar.

< Terug naar overzicht

Delen via:

Wilt u ook propaan bij ons bestellen?

Neem contact met ons op!

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

seminar veilig omgaan met gassen

Algemeen

Veilig omgaan met gassen. Weet u hier voldoende van?

Hansjan Dijk, Gas-technisch adviseur | 13 februari 2020 | 542 keer bekeken

Veel mensen werken dagelijks met (verschillende) gassen. Men is zich door ingesleten gewoontes of automatisme zich niet altijd bewust van de meest veilige manier om met gassen te werken.
Om onze kennis met iedereen te delen heeft Westfalen het afgelopen …

Lees meer