Neem contact op

15 jaar samenwerking HK Transport B.V. en Westfalen

Harold Menger, manager logistiek | 8 november 2018

Harold Menger, manager logistiek

Het familiebedrijf M. van Veenendaal te Amerongen is al decennialang een begrip als laswinkel voor zowel particulieren als bedrijven op de Utrechtse Heuvelrug. Hun uitgebreide assortiment op het gebied van lasinstallaties en lastoevoegmaterialen e.d. is van hoge kwaliteit.

HK Transport, ook onderdeel van het familiebedrijf, is door de jaren uitgegroeid tot een groot en betrouwbaar transportbedrijf. Bij beide bedrijven staat de familie van Veenendaal stevig aan het roer.

Betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en veiligheid. Dat zijn de belangrijkste speerpunten van Westfalen. Vandaar dat 15 jaar geleden al de logische stap werd gezet om een samenwerking aan te gaan. Met M. van Veenendaal als depothouder in het midden van het land en HK Transport als transporteur. Meerdere chauffeurs rijden dagelijks vele kilometers om u te voorzien van cilindergas. En dat al 15 jaar lang. Dit doen ze op een veilige manier. Aan het vervoeren van cilinders zitten regels en bestaan richtlijnen. Lees er alles over in ons artikel: ‘Mag je zelf zomaar met gascilinders rondrijden?’.

Door jaar in jaar uit de speerpunten betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en veiligheid uit te stralen en na te leven heeft dit zeker een positief effect op de werknemers. Dit resulteert in het feit dat er nog diverse werknemers werkzaam zijn van het eerste uur. HK-transport brengt op haar beurt al 15 jaar lang dagelijks de cilinders bij u en onze klanten. Van propaan tot koudemiddel en van labgas tot acetyleen. HK-transport is niet voor niets in al die jaren uitgegroeid tot onze grootste transporteur.

De pijlers, die zij hoog in het vaandel hebben staan, staan dat bij ons ook. Westfalen is ook een echt familiebedrijf en ook bij ons zijn de mensen vaak al jarenlang werkzaam. Door deze prettige en professionele samenwerking kunnen wij u als klant nog beter van dienst zijn.

Deze jarenlange en prettige samenwerking, samen met een aantal jubilea van de werknemers van Van Veenendaal was daarom op 3 november reden voor een feestje. De feestelijkheden startte om vier uur in een mooi omgetoverde bedrijfshal. Onder onze collega’s en de medewerkers van van Veenendaal zat de feestelijke sfeer er goed in. Rond de klok van 17.30 uur werd er een speech gehouden door Cor van Veenendaal, waarbij hij meer over de geschiedenis van van Veenendaal vertelde, en waar het bedrijf tot op de dag van vandaag voor staat. Duurzaamheid, kwaliteit, transparantie. Tijdens zijn speech werden de aanwezige jubilarissen in het zonnetje gezet. Hierna speechte Richard Dommerholt onze nieuwe directeur, over de goede langdurige samenwerking tussen de twee bedrijven.

Wij zien ernaar uit om de samenwerking nog lang door te zetten, wat Westfalen betreft op naar de volgende 15 jaar!

< Terug naar overzicht

Delen via:

Ook gas laten afleveren op uw locatie?

Neem contact met ons op!

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Henk Enderink

Algemeen

Ondanks de corona-uitbraak, gaan wij “gewoon” door!

Antoine De Boo, Algemeen Directeur | 16 september 2020 | 2.387 keer bekeken

Door de corona-uitbraak staat voor iedereen het normale leven op z’n kop. Bij Westfalen werken we, waar mogelijk, zoveel mogelijk thuis. Wij proberen het ondanks alles voor u zo aangenaam mogelijk te maken. Onze commercieel adviseurs staan u, zoals u va…

Lees meer