Neem contact op

Van Veen Metal Products BV, precisie en perfectie in metaalbewerking.

Patrick van Doorn, Commercieel adviseur | 3 februari 2022

Patrick van Doorn, Commercieel adviseur

Jarenlang werkt Van Veen Metal Products BV samen met de gassen van Westfalen aan mooie producten voor diverse branches en diverse prestigieuze projecten. Waaronder bijvoorbeeld: projectmeubilair, elektrische hoog/laag werktafels en bureaus, schakelkasten, informatiezuilen, bevestigingssytemen voor zonnepanelen, kookbakken, (verkoop)kiosken, balustrades/leuningenradiator panelen, terrasschermen, en nog veel meer.

Kennismaken met Van Veen Metal Products BV

Van Veen Metal Products BV uit Deventer bestaat inmiddels al ruim 40 jaar. Van aluminium tot staal, van koper tot roestvast staal en zink, de medewerkers van Van Veen Metal Products BV passen allerlei verschillende materiaalbewerkingen toe. Denk daarbij bijvoorbeeld aan lasersnijden, lassen, walsen en boren. Alles behoort tot de mogelijkheden.

Voor het lassen van bovengenoemde materialen maakt Van Veen Metal Products BV gebruik van Sagox® K15 voor MIG/MAG lassen van staal. En Argon voor het TIG-lassen. Het lassen van roestvast staal wordt gedaan met ons lasmengsel Sagox® K2.

Ook heeft Van Veen Metal Products BV de beschikking over een lasersnijder. Voor het lasersnijden maakt de machine gebruik van zuurstof en stikstof van Westfalen, dit natuurlijk afhankelijk van de dikte van het te snijden materiaal. Bekijk de lasersnijmachine in actie in onderstaande video.

Wordt vervolgd…

Binnenkort kunt u in ons blog meer lezen. Dan zullen wij een nieuw project met een klant van Van Veen Metal Products uit de regio Arnhem belichten. Een klein tipje van de sluier hebben wij het filmpje opgelicht. Houd daarom ons blog in de gaten en ontdek waarvoor de cijfers uit de video voor gebruikt gaan worden!

< Terug naar overzicht

Delen via:

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Algemeen

Vrolijk Pasen!

Antoine De Boo, Directeur | 28 maart 2024

De Paasdagen staan weer voor de deur. Graag wens ik u, namens alle collega’s hele fijne, vrolijke en zonnige Paasdagen toe.

Lees meer

Henk-Jan Steenman

Algemeen

Koudemiddelen, de kern van duurzame koeling

Henk-Jan Steenman, koudemiddelspecialist | 29 februari 2024

In de wereld van koelsystemen spelen koudemiddelen een cruciale rol. Bij Westfalen Gassen begrijpen we dit en bieden wij duurzame oplossingen voor een breed scala aan toepassingen. Ons doel is om niet alleen te voldoen aan de huidige koelbehoeften maar oo…

Lees meer