Neem contact op

Investeren in veiligheid. Ook voor het personeel.

Evelien Neurink, administratief medewerkster | 20 september 2018

Evelien Neurink, administratief medewerkster

Westfalen hecht heel veel waarde aan veiligheid. Veiligheid onderweg, veilig werken op ons terrein, veilig omgaan met gassen en veiligheid voor alle collega’s.

Dat uw gasfles veilig bij u wordt afgeleverd is natuurlijk heel fijn maar wij gaan graag nét een stapje verder. Niet alleen geven wij de toolbox veilig werken met gassen bij u op locatie. Maar wij willen ook dat onze collega’s zich altijd veilig voelen en dit gevoel ook kunnen overdragen. Westfalen organiseert daarom 1x per jaar voor alle werknemers een AED & Reanimatietraining. Weten dat jij het verschil kan maken voor een ander of iemand jou kan helpen in geval van nood geeft een vertrouwd gevoel.

Evelien Neurink, administratief medewerkster, lid van de EHBO te Colmschate en tevens in haar vrije tijd instructeur EHBO geeft jaarlijks de training AED en reanimatie. Per keer worden 6 collega’s zowel theoretisch als praktisch geïnstrueerd en getoetst volgens de regels van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). Van buikstoten tot stabiele zijligging, van hartmassage tot mond-op-mondbeademing en van het aansluiten van een AED tot het veiligstellen van de omgeving en de noodzakelijke professionele hulp in roepen. Onze collega’s zijn weer goed getraind.

AED

Hopelijk is het toepassen van de training niet nodig, maar mocht de situatie zich voordoen, Wij zijn voorbereid.

Alle vestigingen van Westfalen in Nederland zijn uitgerust met een AED. De AED die Westfalen heeft aangeschaft is tijdens openingstijden tevens beschikbaar voor evt. noodgevallen die zich voordoen op het bedrijventerrein Kloosterlanden te Deventer.

Meer weten over EHBO-cursussen of wilt u zelf leren reanimeren (bedrijfsmatig of privé)? Neem dan contact op uw plaatselijke EHBO-vereniging.

< Terug naar overzicht

Delen via:

Meer weten over Westfalen?

Klik hier!

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Algemeen

Vrolijk Pasen!

Antoine De Boo, Directeur | 28 maart 2024

De Paasdagen staan weer voor de deur. Graag wens ik u, namens alle collega’s hele fijne, vrolijke en zonnige Paasdagen toe.

Lees meer

Henk-Jan Steenman

Algemeen

Koudemiddelen, de kern van duurzame koeling

Henk-Jan Steenman, koudemiddelspecialist | 29 februari 2024

In de wereld van koelsystemen spelen koudemiddelen een cruciale rol. Bij Westfalen Gassen begrijpen we dit en bieden wij duurzame oplossingen voor een breed scala aan toepassingen. Ons doel is om niet alleen te voldoen aan de huidige koelbehoeften maar oo…

Lees meer