Neem contact op

Groei vraagt om verandering…. het vervolg

Tony Moes, Manager Sales & Marketing | 10 februari 2022

Tony Moes, Manager Sales & Marketing

Onlangs schreven wij in ons blog al dat er diverse organisatorische veranderingen waren. Door deze veranderingen was er een vacature ontstaan voor de functie depotmanager Zuid Nederland. Deze vacature wordt ingevuld door Marc Bouw. Graag stelt Marc zich aan u voor!

Even voorstellen: Marc Bouw

“Op 1 februari 2022 ben ik gestart als Depotmanager Zuid Nederland en ik neem hiermee de functie over van Arjen Woudenberg die de stap heeft gemaakt naar de functie van Supply Chain Manager Benelux. Binnen Westfalen Gassen Nederland B.V. ben ik in de afgelopen 10 jaar actief geweest als Verkoop Adviseur en Sales Engineer voor industriële gassen, koudemiddelen en propaan.

Depotmanager Zuid Nederland

“Als eerste aanspreekpunt voor onze depothouders ben ik verantwoordelijk voor de benodigde commerciële ondersteuning dit d.m.v. het geven van (praktijk)trainingen, het opzetten van diverse verkoopactiviteiten en campagnes op gasgebied.
Ook het inrichten van de depots, het zorgen voor een uniforme uitstraling, advies geven omtrent opslag van gassen, de geldende (PGS) richtlijnen en (milieu) vergunningen behoren tot het taken pakket”

In mijn nieuwe functie heb ik de eerste depothouders al mogen ontmoeten, diverse gesprekken gevoerd en ik kijk dan ook uit naar een succesvolle samenwerking.”

Ook depothouder worden?

Neem dan contact op met een van onze depotmanagers, voor de regio Zuid Nederland kunt u contact opnemen met Marc Bouw, m.bouw@westfalen.com.

Voor de regio Noord en Midden Nederland met Henk Bruntink, h.bruntink@westfalen.com.

Vacature Sales engineer

Doordat Marc Bouw nu depotmanager Zuid Nederland is geworden is er een leuke vacature open komen te staan voor de functie Sales Engineer. Lees hier meer over deze vacature. En reageer direct!

< Terug naar overzicht

Delen via:

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs