Neem contact op

Verbinden in de praktijk.

René Seubring, Commercieel adviseur | 20 september 2017

René Seubring, Commercieel adviseur

Wat is het mooi om naar varende schepen te kijken vanaf de waterkant. Of het verrijzen van een mooi bouwwerk uit het niets? Deze dingen staan met elkaar in verbinding. Bruggenbouwers, reizigers, machinisten en ga zo maar door. Een mooi voorbeeld van deze verbinding is het bouwproject van de spoorbrug in Zuidhorn. Deze spoorbrug is letterlijk een verbinding.

Een verbinding van twee oevers, een overbrugging van een waterweg, een treinverbinding en de verbinding van metaal. Maar ook een verbinding voor en door mensen. De bruggenbouwers zijn de lassers die vele honderden meters metaal aan elkaar hebben gelast met Sagox®-mengsels. Deze meters metaal vormen samen een stevige constructie welke uiteindelijk een mooie spoorbrug vormen.  Deze verbinding brengt de machinist en de reizigers nog sneller op plaats van bestemming.

Sagox® mengsels hebben hun dienst bewezen. De specifieke gasmengsels voor het lassen zorgen met hun speciale samenstelling voor de beste resultaten. Bij het bouwproject van de spoorbrug in Zuidhorn zijn de volgende gassen gebruikt: Propaan, acetyleen, zuurstof, menggas en Sagox® K20.

Kortom:

Westfalen verbindt: de machinist en de treinreiziger reizen door naar het volgende station, de schepen varen ongehinderd verder en de lasser haalt een nieuwe gascilinder bij een Westfalendepot in de buurt en gaat verder naar de volgende klus.

< Terug naar overzicht

Delen via:

Er is altijd een gasdepot in de buurt. Waar?

Download hier de app.

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Fijne zomer

Algemeen

Fijne zomer!

Gerianne Schiphorst, Manager Marketing & PR Benelux | 18 juli 2024

De zomerperiode is aangebroken en onze blogschrijvers gaan genieten van hun welverdiende vakantie. Na de vakantieperiode zullen zij weer nieuwe blogs voor u schrijven.

Lees meer