Neem contact op

Even voorstellen… Lieke Ilsink

Lieke Ilsink, Inhouse Sales regio Noord | 21 januari 2021

Lieke Ilsink, Inhouse Sales regio Noord

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Lieke Ilsink, ben 34 jaar en ik woon in Deventer. Sinds december 2018 ben ik werkzaam bij Westfalen Gassen Nederland B.V.

Ik ben begonnen op de afdeling binnendienst/customer service en was verantwoordelijk voor de ondersteuning van rayon Noord. Na een kleine verschuiving ben ik met ingang van 1 januari 2021 werkzaam als Inhouse Sales in hetzelfde rayon.

In deze nieuwe functie ben ik verantwoordelijk voor de sales, advies en relatiebeheer van de kleine tot middelgrote klanten in rayon Noord. Hieronder valt een deel van Overijssel, Drenthe, Flevoland, Groningen, Friesland en de kop van Noord-Holland.

De ervaring en kennis die ik heb opgedaan in mijn vorige functie, neem ik mee in m’n nieuwe rol binnen Westfalen Gassen Nederland BV.

Ik hoop op een prettige samenwerking en kijk er naar uit om jullie te woord te staan. Ik ben bereikbaar op het telefoonnummer 0570-858437.

< Terug naar overzicht

Delen via:

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

alumini smartbox

Algemeen

LabAnalyse 2021 in De Kuip in Rotterdam. En Westfalen is erbij!

Tony Moes, Manager Sales & Marketing | 28 oktober 2021 | 261 keer bekeken

LabAnalyse is dé plek voor het uitwisselen van kennis rondom actuele analysemethoden binnen laboratoria. Dit jaar is Westfalen Gassen een van de exposanten tijdens dit event en delen we graag de laatste kennis over gassen die voor metingen gebruikt kunne…

Lees meer