Neem contact op

Even voorstellen… Lieke Ilsink

Lieke Ilsink, Inhouse Sales regio Noord | 21 januari 2021

Lieke Ilsink, Inhouse Sales regio Noord

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Lieke Ilsink, ben 34 jaar en ik woon in Deventer. Sinds december 2018 ben ik werkzaam bij Westfalen Gassen Nederland B.V.

Ik ben begonnen op de afdeling binnendienst/customer service en was verantwoordelijk voor de ondersteuning van rayon Noord. Na een kleine verschuiving ben ik met ingang van 1 januari 2021 werkzaam als Inhouse Sales in hetzelfde rayon.

In deze nieuwe functie ben ik verantwoordelijk voor de sales, advies en relatiebeheer van de kleine tot middelgrote klanten in rayon Noord. Hieronder valt een deel van Overijssel, Drenthe, Flevoland, Groningen, Friesland en de kop van Noord-Holland.

De ervaring en kennis die ik heb opgedaan in mijn vorige functie, neem ik mee in m’n nieuwe rol binnen Westfalen Gassen Nederland BV.

Ik hoop op een prettige samenwerking en kijk er naar uit om jullie te woord te staan. Ik ben bereikbaar op het telefoonnummer 0570-858437.

< Terug naar overzicht

Delen via:

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Hemelvaart

Algemeen

Openingstijden rondom Hemelvaart.

Antoine De Boo, algemeen directeur | 6 mei 2021 | 1.175 keer bekeken

Namens alle collega’s van Westfalen wens ik u een heel fijn Hemelvaartweekend toe.

Op Hemelvaartsdag zijn wij gesloten. Vrijdag zijn wij weer telefonisch bereikbaar.

Lees meer

Koningsdag

Algemeen

Fijne Koningsdag!

Antoine De Boo, Algemeen Directeur | 22 april 2021 | 2.531 keer bekeken

A.s. dinsdag 27 april is ons kantoor gesloten in verband met Koningsdag. Op maandag 26 april zijn wij normaal geopend van 8.00 uur tot 17.00 uur. Graag wens ik u ondanks alles, namens alle collega’s, een hele fijne Koningsdag toe.
Calamiteiten op Konings…

Lees meer