Neem contact op

Even voorstellen…. Tony Moes

Tony Moes, Manager Sales & Marketing Nederland | 18 juni 2020

Tony Moes, Manager Sales & Marketing Nederland

Mijn naam is Tony Moes, ik ben 52 jaar, en woon doordeweeks in Deventer en in het weekend bij mijn gezin in Leiden.

Als het gaat om de wereld van industriële gassen heb ik een lange geschiedenis. Ik ben ruim 25 jaar werkzaam in deze branche en heb echt al van alles gedaan. De verschillende functies die ik heb gehad zijn o.a. Projectleider voor Technische installaties, Manager Techniek &Technology en Business Development Manager voor On-site installaties.

Vanaf 1 maart jl. ben ik met veel positiviteit gestart aan mijn avontuur als Manager Sales & Marketing Nederland bij Westfalen Gassen Nederland BV.

Door de jaren heen ben ik op 3 continenten en in meer dan 20 verschillende landen met industriële gassen werkzaam geweest, deze ervaring heb ik meegenomen naar mijn huidige functie. Inmiddels is het mij wel duidelijk, het komt altijd op het zelfde neer. Hoe ga je om met de processen en wensen van de klant? Je moet als partner in staat zijn om mee te denken en er zorg voor dragen dat de processen nog soepeler verlopen. Het maakt hierbij niet uit of dit gaat om het productie proces, voorraad beheer of de administratie. Samen met de klant werken aan een duurzame en jarenlange relatie, dat is waar ik mij met veel plezier voor inzet!

Een langdurige relatie met tevreden klanten, dat is iets wat ik bij Westfalen Gassen Nederland ook wil bereiken. We hebben fantastische mensen en producten en heel veel kennis van de processen van onze klanten en de markten waar ze zich op begeven. We hebben ontzettend veel trouwe klanten waar we op een bestendige manier mee samenwerken, maar er is altijd ruimte voor meer klanten. Ik hoop dat ik hier met mijn kennis en ervaring een steentje aan kan bijdragen.

Wie is de volgende tevreden en toekomstbestendige klant van Westfalen?

< Terug naar overzicht

Delen via:

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Pinksterweekend

Algemeen

Fijn Pinksterweekend!

Antoine De Boo, Algemeen Directeur | 17 mei 2024

Graag wensen wij u een fijn en zonnig Pinksterweekend toe. Op Pinkstermaandag 20 mei a.s. zijn wij gesloten.

Lees meer