Neem contact op

Safety first: gewijzigde leveringen i.v.m. weersomstandigheden

Dieter van Laeken, Hoofd logistiek Benelux | 8 februari 2021

Dieter van Laeken, Hoofd logistiek Benelux

De hevige sneeuwval van de afgelopen dagen heeft er voor gezorgd dat veel transporten/leveringen niet plaats konden vinden. Daarbij mogen gevaarlijke stoffen, vanwege internationale wetgeving (VLG/ADR), onder deze voorgenoemde weersomstandigheden niet worden vervoerd!

Actueel is het voor ons nog niet mogelijk om in te schatten wanneer wij de leveringen alsnog kunnen inplannen. Wij kunnen op dit moment dan ook nog geen leveringsdata garanderen.
Zodra de weersomstandigheden het toelaten gaan we er alles aan doen om de opgelopen achterstanden zo snel mogelijk in te halen.

Wij hebben daarbij echter ook uw hulp en medewerking nodig. Wij zouden willen vragen om de toegangswegen van en naar de bij u op het terrein opgestelde gassenbergingen en de cryogene opslagtank(s) ijs- en sneeuwvrij te houden.

In een aantal gevallen konden onze (tankwagen)chauffeurs, vanwege sneeuw en/of gladheid, niet dicht genoeg bij de bergingen of de tank(s) komen, met als gevolg dat ze onverrichter zake weer naar het volgende adres, of terug naar hun standplaats moesten rijden. Dit omdat zoals boven gememoreerd, het verboden is om tijdens gladheid gevaarlijke stoffen te transporteren! Gevolg van het vertrekken van de chauffeur is: ontevreden klanten, omdat zij verwachten dat de chauffeur(s) de cilinders of bundels wisselen en eventueel de tank(s) komen bijvullen en zonder gassen geen productie!

Kortom: in de wintertijd, waar we elkaar al het goede wensen, verzoeken u hierbij bij voorbaat, om genoemde problemen in Nederland te voorkomen, door passende maatregelen te treffen en te blijven treffen, als u het al niet gedaan heeft, om daarmee te voorkomen dat wij u niet tijdig kunnen bevoorraden en u zonder gas komt te zitten, want daar hebben wij beiden geen belang bij.

Wij vertrouwen op uw medewerking.

< Terug naar overzicht

Delen via:

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Fijne zomer

Algemeen

Fijne zomer!

Gerianne Schiphorst, Manager Marketing & PR Benelux | 18 juli 2024

De zomerperiode is aangebroken en onze blogschrijvers gaan genieten van hun welverdiende vakantie. Na de vakantieperiode zullen zij weer nieuwe blogs voor u schrijven.

Lees meer

koudemiddelen

Algemeen

En nu aan de slag met de nieuwe F-gassen verordening!

Henk-Jan Steenman, koudemiddelspecialist | 27 juni 2024

De nieuwe aangescherpte F-gassen verordening (2019/1937)heeft belangrijke gevolgen voor de koeltechniek. Onlangs heb ik hier op het koudemiddelcongres ook over gesproken. Deze F-gassen verordening heeft als doel de uitstoot van gefluoreerde broeikasgassen…

Lees meer