Neem contact op

Westfalen Gassen Nederland BV sluit overeenkomst met depot, Laspartners Multiweld.

Gerianne Schiphorst, Coördinator Marketing en PR | 4 juni 2020

Gerianne Schiphorst, Coördinator Marketing en PR

Trots is Arjen Woudenberg (Depotmanager Zuid Nederland) op de vernieuwde samenwerking met Laspartners Multiweld in Venlo. Er is een contract van vijf jaar aangegaan waarbij Laspartners Multiweld als depot van Westfalen fungeert.

Voor velen in de regio is Vossen Hendrickx nog een bekende naam als het gaat om de partner in Venlo, maar inmiddels is het bedrijf verder gegaan onder de naam Laspartners Multiweld. Samen maken we het mogelijk om ons complete programma gassen aan te bieden in de regio Venlo. Het is een belangrijke samenwerking die verder gaat dan alleen een depot, ook commercieel zullen we samen optrekken. Dus bent u nog geen klant van Westfalen of Laspartners Multiweld, neem dan gerust contact op om de mogelijkheden met u te bespreken.

De hernieuwde samenwerking was reden voor een feestelijk moment (uiteraard met inachtneming van de RIVM-richtlijnen). Onze collega’s brachten een taart langs op het nieuwe depot.

Met onze partners in de vorm van depots bedienen we de complete Nederlandse markt. Laspartners Multiweld is hierin een mooie combinatie en het zorgt ervoor dat ons complete netwerk van depots voor de toekomst weer geborgd is.

Het depot in Venlo is een van de grotere depots en ze bieden dan ook ons complete programma aan, denk aan o.a. technische gassen o.a. voor het lassen, koudemiddelen en speciale gassen. Verder is het mogelijk om bij dit depot complete bundels af te nemen en ze bieden de mogelijkheid voor bezorgen aan.

Het is belangrijk om ons programma voor kleinere bedrijven toegankelijk te maken. We zijn een servicegericht bedrijf en begrijpen heel goed dat het niet voor iedere onderneming mogelijk is om gassen te laten bezorgen. Simpelweg om de vraag naar gassen (nog) niet groot genoeg is maar toch ook kleinere hoeveelheden onmisbaar zijn.

Met onze depots maken we het mogelijk om al onze gassen toch op korte afstand beschikbaar te maken. Zo heeft ieder depot een verzorgingsgebied van ongeveer 25 tot 30 kilometer. Dit maakt dat de producten van Westfalen bijna altijd in 15 tot 20 minuten bij u op locatie kunnen zijn. Met onze meer dan 70 depots in Nederland hebben we een landelijk dekkend netwerk. Heeft u vragen over onze depots, neem dan gerust contact met ons op.

Westfalen Gassen Nederland BV

Westfalen is sinds 1923 uitgegroeid tot een Europees gericht marktspeler voor industriële gassen. Het aanbod bevat honderden industriële gassen en gasmengsels, levensmiddelengassen en koudemiddelen.

Van het perfecte gasmengsel tot het op de individuele eisen afgestemde verzorgingsconcept: bij Westfalen bent u aan het juiste adres. De ingenieurs, technici, analisten en medewerkers in de binnen- en buitendienst ontwikkelen met kennis, kunde en perfectie exact de juiste, innovatieve oplossingen. Met ons netwerk van depots maken we het mogelijk dat deze oplossingen ook bij u in de buurt beschikbaar zijn.

Bijschrift foto: v.l.n.r. Twan Gooren, Hans van Os, Roel Nijholt, Arjen Woudenberg, Gert Eilander en Tony Moes.

< Terug naar overzicht

Delen via:

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Algemeen

Vrolijk Pasen!

Antoine De Boo, Directeur | 28 maart 2024

De Paasdagen staan weer voor de deur. Graag wens ik u, namens alle collega’s hele fijne, vrolijke en zonnige Paasdagen toe.

Lees meer

Henk-Jan Steenman

Algemeen

Koudemiddelen, de kern van duurzame koeling

Henk-Jan Steenman, koudemiddelspecialist | 29 februari 2024

In de wereld van koelsystemen spelen koudemiddelen een cruciale rol. Bij Westfalen Gassen begrijpen we dit en bieden wij duurzame oplossingen voor een breed scala aan toepassingen. Ons doel is om niet alleen te voldoen aan de huidige koelbehoeften maar oo…

Lees meer