Neem contact op

Ondanks de corona-uitbraak, gaan wij “gewoon” door!

Antoine De Boo, Algemeen Directeur | 4 februari 2021

Antoine De Boo, Algemeen Directeur

Door de corona-uitbraak staat voor iedereen het normale leven op z’n kop. Bij Westfalen werken we, waar mogelijk, zoveel mogelijk thuis. Wij proberen het ondanks alles voor u zo aangenaam mogelijk te maken. Onze commercieel adviseurs staan u, zoals u van ons gewend bent, met raad en daad terzijde ook al is dit vandaag slechts telefonisch of per video-verbinding mogelijk. Het vergt veel aanpassing maar het lukt tot op heden goed.

Voor de collega’s van onze logistieke afdeling is het hard doorwerken onder heel uitzonderlijke omstandigheden. Het is harder werken dan normaal. Onze chauffeurs rijden tot nu toe dagelijks nog routes om het bestelde gas te bezorgen. Wat is er dan allemaal veranderd? Zij leveren contactloos, komen niet meer bij u binnen, spreken u niet meer persoonlijk aan, houden afstand en de afleverbon wordt ongetekend aan uw cilinders bevestigd.

Onze afdeling planning is iedere dag aanwezig op kantoor. Ook zij houden natuurlijk flink afstand van elkaar en nemen ook alle maatregelen van het RIVM in acht. Voor hen gaat ook het werk ná sluitingstijd nog door. Zij bemannen ook 24/7 onze nooddienst. Heeft u een noodgeval, buiten kantooruren, lees hier dan verder.

Als we toch applaudisseren, dan applaudisseren wij ook graag voor onze collega’s en voor alle andere beroepsgroepen, die ook nú iedere dag ook voor u heel hard doorwerken.

Hoe kunt u ons helpen?

  • Bestel uw gassen digitaal via ons klantenportaal. Registreer direct via: www.westfalengassen.nl en bestel gemakkelijk en snel online uw producten. Het klantenportaal staat 24-uur per dag ter beschikking.
  • Bundel uw bestellingen zoveel mogelijk óf bestel een keer iets meer. Daarmee verminderen wij de transportbewegingen en dus de risico’s voor onze chauffeurs.
  • Zwaai even naar onze chauffeurs als u ze tegenkomt/ziet. Dan laten we zien dat we allemaal betrokken zijn en dat wij hun werk waarderen. Want #blijfthuis is niet voor iedereen mogelijk en zonder transport staat alles stil. Maar samen zijn we sterk!

Ps. Heeft u vragen m.b.t. medische zuurstof? Dan verwijzen wij u graag door naar Westfalen Medical BV. Ook daar wordt hard gewerkt om alle patiënten van zuurstof te voorzien.

< Terug naar overzicht

Delen via:

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Fijne zomer

Algemeen

Fijne zomer!

Gerianne Schiphorst, Manager Marketing & PR Benelux | 18 juli 2024

De zomerperiode is aangebroken en onze blogschrijvers gaan genieten van hun welverdiende vakantie. Na de vakantieperiode zullen zij weer nieuwe blogs voor u schrijven.

Lees meer

koudemiddelen

Algemeen

En nu aan de slag met de nieuwe F-gassen verordening!

Henk-Jan Steenman, koudemiddelspecialist | 27 juni 2024

De nieuwe aangescherpte F-gassen verordening (2019/1937)heeft belangrijke gevolgen voor de koeltechniek. Onlangs heb ik hier op het koudemiddelcongres ook over gesproken. Deze F-gassen verordening heeft als doel de uitstoot van gefluoreerde broeikasgassen…

Lees meer