Neem contact op

Wisseling van de wacht. Westfalen is klaar voor de toekomst.

Harm Stellingwerff, Manager HR & Finance | 29 november 2018

Harm Stellingwerff, Manager HR & Finance

Na bijna 30 jaar met inzet, passie en ontzettend veel plezier gewerkt te hebben bij Westfalen was het voor Gerry Nordkamp op 22 november jl. tijd om het directiestokje over te dragen aan Richard Dommerholt.

Terugblik

De historie van Westfalen Gassen Nederland BV gaat terug naar 1989, waar Gerry Nordkamp destijds is begonnen vanuit zijn woonkamer in Overdinkel. Dit was de eerste Westfalen-vestiging buiten Duitsland.

Gerry gaat nu met volle teugen genieten van zijn pensioen. “Het lijkt een lange tijd, bijna 30 jaar, maar wat is het snel gegaan. Ik heb genoten van het feit dat onze klanten hun doelstellingen mede konden behalen door met Westfalen samen te werken.”

Door de jaren heen verzorgt Westfalen all-in oplossingen voor al haar klanten. Van spuitbus tot cilindergas van tankopstelling inclusief leidingwerk tot levensmiddelengassen en van propaan tot koudemiddelen.

“Westfalen is ondertussen van alle markten thuis en klaar voor de toekomst. De toekomst is nu in handen van de nieuwe directeur, Richard Dommerholt. Ik ben er trots op zo’n mooi en gezond bedrijf over te dragen aan hem.”

Toekomst

Richard Dommerholt is voor veel klanten en relaties een bekend gezicht. Dat kan bijna niet anders aangezien Richard al ruim 23 jaar deel uit maakt van het Westfalen concern.

Richard heeft veel vertrouwen in de toekomst om met het Westfalen-team het succes nog verder uit te bouwen. “Onder leiding van Gerry Nordkamp is er al iets moois neergezet, die lijn trek ik graag door naar de toekomst.”

< Terug naar overzicht

Delen via:

Weten wat Westfalen voor u kan betekenen?

Neem contact met ons op.

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Henk Enderink

Algemeen

Ondanks de corona-uitbraak, gaan wij “gewoon” door!

Antoine De Boo, Algemeen Directeur | 16 september 2020 | 2.387 keer bekeken

Door de corona-uitbraak staat voor iedereen het normale leven op z’n kop. Bij Westfalen werken we, waar mogelijk, zoveel mogelijk thuis. Wij proberen het ondanks alles voor u zo aangenaam mogelijk te maken. Onze commercieel adviseurs staan u, zoals u va…

Lees meer