Neem contact op

Westfalen Gassen aanwezig op WoTS in Jaarbeurs Utrecht.

Jan Kok, Productspecialist speciale en levensmiddelengassen | 8 september 2022

Jan Kok, Productspecialist speciale en levensmiddelengassen

Dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 september 2022 is de Jaarbeurs in Utrecht het toneel van de WoTS-beurs. Westfalen is op alle dagen aanwezig. Onze collega Jan Kok is samen met verschillende collega’s dagelijks van de partij. WoTS is de beurs die vooral voor laboratorium specialisten een beurs is die niet overgeslagen mag worden.

World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Bezoekers uit industrie, laboratoria, zorg en wetenschap krijgen tijdens deze beurs de mogelijkheid om in één keer op één locatie een sterk en breed technologisch aanbod te bezoeken. De stand van Westfalen zal zich focussen op de World of Laboratory en is te vinden in hal 7 met stand nummer 7A069.

Meer weten over de Alumini® van Westfalen?

Het is niet altijd nodig om een grote cilinder te gebruiken. Voor diverse toepassingen hebben we daarom de Alumini®. Het gebruik van een kleine gascilinder kan een tal van redenen hebben. Een van die redenen kan de mate van gebruik zijn. Gasgebruikers die met een kleine hoeveelheid gas werken, hebben behoefte aan een kleinere gasfles. Tevens is het opbergen en meenemen van de klein formaat cilinder makkelijker. De Alumini® komt in drie formaten, de Alumini 12, Alumini 70 en Alumini 200.

Op de WoTS zullen we vooral onze Alumini 70 in de spotlight zetten. Met onze Alumini® lijn zijn we een unieke speler in de markt, het gaat om een kleine hervulbare cilinder. Hiermee staat duurzaamheid voorop want de flessen kunnen hergebruikt worden. Bij concurrenten worden de flessen weggegooid. Wilt u meer weten over onze Alumini®-range? Laat u op de beurs informeren over alle mogelijkheden.

Stabiele isotopen van Westfalen.

Naast de Alumini® range hebben we tijdens deze beurs ook aandacht voor onze isotopen. Isotopen zijn verschillende atoomsoorten van hetzelfde element die zich door het verschillende aantal neutronen in de atoomkern van elkaar onderscheiden. Natuurlijk voorkomende elementen beschikken over een stabiel isotoop of zelfs meerdere stabiele isotopen. Niet stabiele isotopen vervallen in de loop van de tijd.

Voor een expert is dit bekende informatie, maar stabiele isotopen worden gebruikt bij het maken van een stikstofnotering. Met deze methode kan de oorsprong en leeftijd van materialen worden vastgesteld.

Hoewel isotopen niet tastbaar zijn, is het wel een product dat ontzettend interessante toepassingen kent. Tijdens de WoTS vertellen we er graag meer over.

Ga met ons in gesprek tijdens WoTS

Heeft u vragen over onze Alumini® range, de Alumini 70, stabiele isotopen of een van de andere producten die Westfalen levert? Bezoek ons dan tijden de WoTS in de Jaarbeurs Utrecht. Zoals ook in de inleiding beschreven zijn we te vinden in hal 7 bij de World of Laboratory.

De beurs is dagelijks open van 10.00 tot 17.30 en op vrijdag 30 september is de beurs tot 16.00 geopend. In de stand is meer te zien over onze producten en uiteraard kunnen we u ook informeren over industriële gassen, koudemiddelen, levensmiddelengassen, cryoservice, speciale gassen en alle andere producten die wij aanbieden. U bent van harte welkom en we informeren u graag over toepassingen, mogelijkheden en voordelen voor u en uw bedrijf. Vraag hier uw toegangskaarten aan!

< Terug naar overzicht

Delen via:

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Pinksterweekend

Algemeen

Fijn Pinksterweekend!

Antoine De Boo, Algemeen Directeur | 17 mei 2024

Graag wensen wij u een fijn en zonnig Pinksterweekend toe. Op Pinkstermaandag 20 mei a.s. zijn wij gesloten.

Lees meer

Hemelvaart

Algemeen

Openingstijden rondom Hemelvaart.

Antoine De Boo, algemeen directeur | 8 mei 2024

Namens alle collega’s van Westfalen wens ik u een heel fijn Hemelvaartweekend toe.

Op Hemelvaartsdag zijn wij gesloten. Vrijdag zijn wij weer telefonisch bereikbaar.

Lees meer