Neem contact op

Westfalen aanwezig op WoTS in Utrecht met unieke Alumini 12® Fly cilinder.

Jan Kok, Productspecialist speciale en voedingsmiddelengassen | 27 september 2018

Jan Kok, Productspecialist speciale en voedingsmiddelengassen

Van 2 t/m 5 oktober bent u van harte welkom in onze stand in de Jaarbeurs Utrecht tijdens de WoTS oftewel de World of Technology & Science beurs. Deze bestaat uit vijf unieke werelden:

World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Bezoekers uit industrie, laboratoria, zorg en wetenschap krijgen tijdens deze beurs de mogelijkheid om in één keer op één locatie een sterk en breed technologisch aanbod te bezoeken. De stand van Westfalen zal zich focussen op de World of Laboratory. Was u al van plan om naar de WoTS te gaan? Dan nodigen we u van harte uit om bij ons in de stand langs te komen.

Unieke aluminium cilinder van Westfalen, de Alumini 12® Fly

De Alumini 12® Fly aluminium cilinders van Westfalen zijn uniek. Deze cilinders zijn geschikt gemaakt voor transport door de lucht en kunt u daarmee snel, per vliegtuig, elders ter plaatse krijgen. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan situaties waarbij snel ijkgassen en/of analysegassen nodig zijn, welke ter plaatse niet op korte termijn voorhanden zijn. Laat u op de beurs informeren over de mogelijkheden voor uw organisatie en uw medewerkers.

Aluminium luchtzak

Een luchtmonster nemen om bijvoorbeeld de mate van fijnstof te meten of andere in de lucht aanwezige stoffen? Hiervoor heeft Westfalen Gassen een speciale aluminium luchtzak. Deze maakt het mogelijk om een klein luchtmonster of een kleine hoeveelheid gas mee te nemen of te transporteren. Nieuwsgierig geworden naar deze oplossing? Tijdens de WoTS kunnen wij u hier alles over vertellen.

De Alumini®

Het is niet altijd nodig om een grote cilinder te gebruiken. Voor diverse toepassingen hebben we daarom de Alumini®’s. Het gebruik van een kleine gascilinder kan een tal van redenen hebben. Een van die redenen kan de mate van gebruik zijn. Indien u kleine hoeveelheden per keer nodig heeft, zoals bijvoorbeeld bij het kalibreren van WKK’s, kan het wenselijk zijn om met kleine cilinders te werken. De Alumini® is beschikbaar in drie verschillende formaten, de Alumini® 12, Alumini® 70 en Alumini® 200. Wilt u meer weten over onze Alumini® range? Laat u op de beurs dan informeren over alle mogelijkheden.

Ga met ons in gesprek tijdens de WoTS

Kortom, heeft u vragen over de Alumini 12® Fly of een van onze andere producten? Bezoek ons tijdens de WoTS in de Jaarbeurs Utrecht. Onze stand is te vinden in hal 7 met nummer E133. De beurs is dagelijks open van 10:00 tot 17:30. Op vrijdag 5 oktober is de beurs geopend van 10:00 tot 16:00. In de stand is meer te zien over de Alumini 12® Fly maar uiteraard kunnen we u ook informeren over industriële gassen, koudemiddelen, levensmiddelengassen, cryoservice, speciale gassen en alle andere producten die wij aanbieden. U bent van harte welkom en we informeren u graag over toepassingen, mogelijkheden en voordelen voor u en uw bedrijf.

< Terug naar overzicht

Delen via:

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Algemeen

Vrolijk Pasen!

Antoine De Boo, Directeur | 28 maart 2024

De Paasdagen staan weer voor de deur. Graag wens ik u, namens alle collega’s hele fijne, vrolijke en zonnige Paasdagen toe.

Lees meer

Henk-Jan Steenman

Algemeen

Koudemiddelen, de kern van duurzame koeling

Henk-Jan Steenman, koudemiddelspecialist | 29 februari 2024

In de wereld van koelsystemen spelen koudemiddelen een cruciale rol. Bij Westfalen Gassen begrijpen we dit en bieden wij duurzame oplossingen voor een breed scala aan toepassingen. Ons doel is om niet alleen te voldoen aan de huidige koelbehoeften maar oo…

Lees meer