Neem contact op

Technology for Automotive 2021. De nieuwe editie is op 4 november en Westfalen is erbij!

Tony Moes, Manager Sales & Marketing | 21 oktober 2021

Tony Moes, Manager Sales & Marketing

Dit evenement, speciaal voor de innovatieve automotive industrie van Nederland, is een combinatie van AutomotiveNL, Mikrocentrum: het Automotive Congres en de AutomotiveNL Supplier Day. Door de combinatie van deze succesvolste ingrediënten, biedt Technology for Automotive 2021 een nóg completer beeld en meer mogelijkheden. Dit event past natuurlijk goed bij de Gas-4-daagse van Westfalen. Wij ontmoeten u graag!

Gas-4-daagse winteredition

Wat kunt u van het event verwachten?

Het event is echt speciaal voor alles op automotive gebied. De rol van Westfalen op dit event heeft alles te maken met de emissiemetingen die worden uitgevoerd bij auto’s, vrachtwagens en schepen. Op Europees niveau moeten auto’s voldoen aan euro 5 norm, euro 6 norm en in de toekomst de euro 7 norm. Om deze metingen goed te kunnen doen zijn er speciale gasmengsels nodig.

Westfalen Gassen heeft hiervoor speciale mengsels ontwikkeld, deze zijn DAX gecertificeerd. Ze staan bekend onder de naam Specidur®. Tijdens dit event zullen we u hier meer over vertellen en alle recente informatie met u delen.

Voor wie is het event?

Dit event is echt van toegevoegde waarde voor iedereen die met motoren en emissie metingen te maken heeft. Zoals beschreven gaat het niet alleen om auto’s, maar ook vrachtwagens, bussen en motoren in de scheepvaart.

Heeft het een verbrandingsmotor? Dan moeten de waardes gecontroleerd worden. De normen hiervoor zijn vastgelegd en Westfalen kan gas leveren waar de metingen mee uitgevoerd kunnen worden.

We zullen ook onze mobiele oplossing in de vorm van een koffer laten zien tijdens dit event. Namens Westfalen Gassen Nederland BV zal Jan Kok, onze productspecialist speciale- en levensmiddelengassen aanwezig zijn en u graag bijpraten.

Waar en wanneer is het event?

Het event is op 4 november 2021 in het Microcenter in Veldhoven. Het gaat om een 1-dags event van 09:30 tot 16:00. Tickets zijn te koop vanaf €95,- , voor een lid van de RAI is de prijs €49,-.

< Terug naar overzicht

Delen via:

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Algemeen

Vrolijk Pasen!

Antoine De Boo, Directeur | 28 maart 2024

De Paasdagen staan weer voor de deur. Graag wens ik u, namens alle collega’s hele fijne, vrolijke en zonnige Paasdagen toe.

Lees meer

Henk-Jan Steenman

Algemeen

Koudemiddelen, de kern van duurzame koeling

Henk-Jan Steenman, koudemiddelspecialist | 29 februari 2024

In de wereld van koelsystemen spelen koudemiddelen een cruciale rol. Bij Westfalen Gassen begrijpen we dit en bieden wij duurzame oplossingen voor een breed scala aan toepassingen. Ons doel is om niet alleen te voldoen aan de huidige koelbehoeften maar oo…

Lees meer