Neem contact op

Videoblog – Duiken met duikgassen

Marcel de Groote, Manager Sales Nederland | 28 februari 2019

Marcel de Groote, Manager Sales Nederland

Duiken, een geweldige sport! Hoe zit dat nou precies met de duikgassen die u hiervoor kunt gebruiken? Nitrox, Trimix, Divox®, wat is het precies en wat kunt u ermee?

Onder water is er een totaal andere wereld te ontdekken. Dat kunt u doen door te gaan snorkelen, misschien wel iets wat u op vakantie doet. De volgende stap is om te gaan duiken, misschien is dit al een hobby van u. Maar gebruikt u ook speciale duikgassen tijdens het duiken? We hebben hier in een eerder artikel al eens aandacht aan besteed. Toch is er nog veel meer te vertellen over duikgassen.

Daarom zijn we onlangs op pad gegaan met Bart den Ouden. Hij vertelde ons (voor het duiken) meer over zijn eigen ervaringen met duikgassen en gaf enkele tips voor andere duikers. Het video interview bracht ons op een inspirerende plek, Dive World in Enschede. Het leverde mooie beelden op die we u uiteraard graag laten zien.

Heeft u naar aanleiding van het zien van de video vragen over de duikgassen van Westfalen? Neem gerust contact met ons op! Onze collega’s staan u graag te woord.

< Terug naar overzicht

Delen via:

Meer weten over duikgassen?

Neem dan contact met ons op!

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Algemeen

Nieuw! Bestel uw gas online.

Marcel de Groote, Manager Sales & Marketing | 5 november 2019 | 442 keer bekeken

Met ingang van vandaag is het mogelijk om uw gasbestelling digitaal te plaatsen. Snel en gemakkelijk, waar en wanneer u maar wilt.

Lees meer

Veiligheid

Algemeen

Veiligheid bij het lassen.

Marc Bouw, commercieel adviseur | 17 oktober 2019 | 873 keer bekeken

Bij lassen denken we bij Westfalen ook al snel aan gassen, specifiek aan beschermgassen. Bij het lassen met inert gas beschermt het gas het smeltbad tegen de inwerkingen van de atmosferische lucht. Een grote factor wanneer we met gassen werken is veilighe…

Lees meer