Neem contact op

Altijd al meer willen weten over orbitaal lassen?

Marc Bouw, commercieel adviseur | 1 maart 2018

Marc Bouw, commercieel adviseur

Recent heb ik een blog geschreven met de titel: Orbitaal lassen: Kennis delen is het nieuwe verbinden!

Hierin deelden Laspartners Multiweld, Orbitalum en Westfalen de resultaten en bevindingen  van een dag orbitaal lassen met gesloten kop en de testresultaten bij gebruik van verschillende gassen in het proces.

Op dit blog zijn veel positieve reacties gekomen. Vanuit de markt zien wij dat het automatiseren van lasprocessen steeds belangrijker wordt. Ook door de wet- en regelgeving worden steeds meer bedrijven genoodzaakt om te gaan werken met dit specialistische lasproces. Het orbitaal lasproces kan in vele sectoren worden toegepast.

Mede naar aanleiding hiervan heeft Laspartners Multiweld in samenwerking met Orbitalum, zelfstandig adviseur Marchel Kaspers en Westfalen Gassen Nederland BV een speciale workshop georganiseerd. Deze workshop zal geheel in het teken staan van het orbitaal lasproces.

Tijdens deze workshop orbitaal lassen kan men zelf, onder begeleiding,  de eenvoud, de mogelijkheden en de voordelen van het orbitaal lassen ervaren.

Programma workshop orbitaal lassen

Ook worden er deze dag diverse presentaties  gegeven:

  • Jeroen van Maurik van Orbitalum en Jurgen Riemeijer van Laspartners Multiweld geven een algemene introductie over het orbitaal lasproces.
  • Jorien van Valen van Westfalen zal informatie geven over de invloed en eigenschappen van beschermgassen tijdens het orbitaal lasproces.
  • Verder zal zelfstandig adviseur Marchel Kaspers u informeren over de normen, het opleiden en certificeren met betrekking tot het orbitaal lassen.

Tijdens de workshop zullen er ook diverse demonstraties orbitaal lassen worden gegeven en is er vanzelfsprekend ruimte om vragen te stellen tijdens de praktijksessies.

Wanneer?

De workshop is op 28 maart 2018 in Meppel en op 5 april in Breda.

Aanmelden of meer weten?

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze workshop. Bij grote belangstelling zal er een extra workshop worden gepland.

Klik hier om u direct voor de workshop aan te melden.

Heeft u vragen over de workshop? Neem dan contact op via: info@lpmw.nl

< Terug naar overzicht

Delen via:

Meer weten over het gebruik van gassen bij het orbitaal lasproces?

Neem contact met ons op!

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Algemeen

Nieuw! Bestel uw gas online.

Marcel de Groote, Manager Sales & Marketing | 5 november 2019 | 881 keer bekeken

Met ingang van vandaag is het mogelijk om uw gasbestelling digitaal te plaatsen. Snel en gemakkelijk, waar en wanneer u maar wilt.

Lees meer