Neem contact op

Safety for all! Investeren in veiligheid!

Evelien Neurink, administratief medewerkster | 25 juni 2020

Evelien Neurink, administratief medewerkster

Ruim 8 jaar geleden heeft Westfalen alle vestigingen in Nederland uitgerust met een AED. Ook wel bekend als de automatische externe defibrillator. Deze waren gesitueerd op een centrale plek in de hal. Gelukkig hebben wij deze nog niet hoeven gebruiken in de praktijk.

Ieder jaar heb ik veel collega’s geschoold en herhalingscursussen aangeboden. Ik ben al jarenlang een EHBO instructeur en ik ben NRR-gecertificeerd. Deze trainingen bevatten zowel levensreddende handelingen alsmede reanimatie met inzet van een AED. Deze vaardigheden zijn natuurlijk ook buiten werktijden erg belangrijk. Wij bieden al onze collega’s deze basisvaardigheden aan. Enkele van onze collega’s kwamen helaas al eens in de situatie dat zij deze vaardigheden moesten toepassen. Gelukkig met goede afloop. Het is daarom erg belangrijk dat je getraind bent én blijft zodat je weet wat je kan doen om je medemens te helpen.

Om onze maatschappelijke verantwoordelijk te nemen in onze werkomgeving hebben wij besloten onze AED’s te vervangen. Deze hebben wij nu beschikbaar gemaakt voor alle hulpverleners die in de buurt zijn en worden opgeroepen voor een reanimatie. De AED’s hebben nu een duidelijk zichtbare plek aan de buitenzijde van onze vestigingen gekregen. De hulpverleners die ingeschreven staan bij Hartslagnu.nl kunnen nu gebruik maken van onze AED’s. Wij zijn trots dat wij deel mogen uitmaken van dit levensreddende netwerk.

We hopen dat niemand de AED’s hoeft te gebruiken maar better safe than sorry!

< Terug naar overzicht

Delen via:

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Fijne zomer

Algemeen

Fijne zomer!

Gerianne Schiphorst, Coördinator Marketing & PR | 9 juli 2020 | 1.524 keer bekeken

De zomerperiode is aangebroken en onze blogschrijvers gaan genieten van hun welverdiende vakantie. Na de vakantieperiode zullen zij wekelijks weer nieuwe blogs voor u schrijven.

Lees meer

Tony Moes

Algemeen

Even voorstellen…. Tony Moes

Tony Moes, Manager Sales & Marketing Nederland | 18 juni 2020 | 1.438 keer bekeken

Mijn naam is Tony Moes, ik ben 52 jaar, en woon doordeweeks in Deventer en in het weekend bij mijn gezin in Leiden.

Als het gaat om de wereld van industriële gassen heb ik een lange geschiedenis. Ik ben ruim 25 jaar werkzaam in deze branche en heb ech…

Lees meer