Neem contact op

Safety for all! Investeren in veiligheid!

Evelien Neurink, administratief medewerkster | 25 juni 2020

Evelien Neurink, administratief medewerkster

Ruim 8 jaar geleden heeft Westfalen alle vestigingen in Nederland uitgerust met een AED. Ook wel bekend als de automatische externe defibrillator. Deze waren gesitueerd op een centrale plek in de hal. Gelukkig hebben wij deze nog niet hoeven gebruiken in de praktijk.

Ieder jaar heb ik veel collega’s geschoold en herhalingscursussen aangeboden. Ik ben al jarenlang een EHBO instructeur en ik ben NRR-gecertificeerd. Deze trainingen bevatten zowel levensreddende handelingen alsmede reanimatie met inzet van een AED. Deze vaardigheden zijn natuurlijk ook buiten werktijden erg belangrijk. Wij bieden al onze collega’s deze basisvaardigheden aan. Enkele van onze collega’s kwamen helaas al eens in de situatie dat zij deze vaardigheden moesten toepassen. Gelukkig met goede afloop. Het is daarom erg belangrijk dat je getraind bent én blijft zodat je weet wat je kan doen om je medemens te helpen.

Om onze maatschappelijke verantwoordelijk te nemen in onze werkomgeving hebben wij besloten onze AED’s te vervangen. Deze hebben wij nu beschikbaar gemaakt voor alle hulpverleners die in de buurt zijn en worden opgeroepen voor een reanimatie. De AED’s hebben nu een duidelijk zichtbare plek aan de buitenzijde van onze vestigingen gekregen. De hulpverleners die ingeschreven staan bij Hartslagnu.nl kunnen nu gebruik maken van onze AED’s. Wij zijn trots dat wij deel mogen uitmaken van dit levensreddende netwerk.

We hopen dat niemand de AED’s hoeft te gebruiken maar better safe than sorry!

< Terug naar overzicht

Delen via:

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

alumini smartbox

Algemeen

LabAnalyse 2021 in De Kuip in Rotterdam. En Westfalen is erbij!

Tony Moes, Manager Sales & Marketing | 28 oktober 2021 | 261 keer bekeken

LabAnalyse is dé plek voor het uitwisselen van kennis rondom actuele analysemethoden binnen laboratoria. Dit jaar is Westfalen Gassen een van de exposanten tijdens dit event en delen we graag de laatste kennis over gassen die voor metingen gebruikt kunne…

Lees meer