Neem contact op

Samen voor Nederland-speld, mooi initiatief van Venrooy goud- en zilverindustrie!

Marc Bouw, Commercieel adviseur | 5 november 2020

Marc Bouw, Commercieel adviseur

We hebben in Nederland tal van klanten die gebruik maken van onze producten. Zo ook Venrooy in ‘s-Hertogenbosch. Hier viel mij onlangs een mooi initiatief op waar ik u graag over bij wil praten.

Allereerst vertel ik u graag wat meer over onze klant. Venrooy Goud- en Zilverindustrie ontwerpt en vervaardigt luxe

Samen Voor Nederland

Samen voor Nederland speld

geschenken voor bijzondere gelegenheden. U moet hierbij bijvoorbeeld denken aan een persoonlijk jubileum van een medewerker, het vieren van het zoveel jarig bestaan van het bedrijf zelf of het belonen van een mooie prestatie. Het gaat om verschillende geschenken, zoals o.a. insignes, manchetknopen, horloges en nog veel meer.

 

Ik sta in nauw contact met onze klant en zelf zeggen ze het volgende over de geschenken die ze maken: “Wij weten uit ervaring hoe belangrijk het tonen van waardering is; voor zowel gever als ontvanger zorgt het voor de kroon op de gelegenheid. Vaak vormt het logo van de organisatie het uitgangspunt van het geschenk en dit versterkt de onderlinge verbondenheid. Om een geschenk extra speciaal te maken kunnen we deze eventueel graveren met bijvoorbeeld de naam of initialen van de ontvanger.”.

Mooi initiatief in Corona tijd

Onlangs werd mij duidelijk dat Venrooy nu met een speciaal geschenk is gekomen en ik vind dit een erg mooi initiatief wat ik graag langs deze weg met jullie wil delen. Om waardering uit te spreken voor alle helden die Nederland momenteel draaiende houden heeft Venrooy op eigen initiatief de Samen Voor Nederland-speld ontwikkeld. Aan welke helden moet je dan precies aan denken? Verpleegkundigen, vakkenvullers bij de supermarkt, chauffeurs, pakketbezorgers, winkelmedewerkers of iemand die in jouw ogen een echte held is op dit moment.

Samen Voor Nederland

De spelden worden volledig in eigen huis gemaakt. En nog belangrijker: van elke verkochte speld gaat € 2,50 naar het Nederlandse Rode Kruis. De speldjes hebben een knijpsluiting en worden per stuk verpakt. Wil je meer weten over de speld of wil je er direct een bestellen? Dat kan op de Samen Voor Nederland pagina van Venrooy.

Tot slot

Bent u goud- en zilversmid, dan weet u dat er verschillende gassen in het proces worden gebruikt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op!

Wij adviseren u graag!

 

Ps. Ook wij houden ons aan alle Corona-maatregelen. Lees hier wat dat voor u betekent.

< Terug naar overzicht

Delen via:

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

alumini smartbox

Algemeen

LabAnalyse 2021 in De Kuip in Rotterdam. En Westfalen is erbij!

Tony Moes, Manager Sales & Marketing | 28 oktober 2021 | 261 keer bekeken

LabAnalyse is dé plek voor het uitwisselen van kennis rondom actuele analysemethoden binnen laboratoria. Dit jaar is Westfalen Gassen een van de exposanten tijdens dit event en delen we graag de laatste kennis over gassen die voor metingen gebruikt kunne…

Lees meer