Neem contact op

Vakbeurs CUE in Rotterdam. Westfalen is aanwezig en demonstreert de mogelijkheden

Bas Menzing, Regiomanager Noord | 12 december 2019

Bas Menzing, Regiomanager Noord

Van 13 t/m 15 januari 2020 vindt in Rotterdam de tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie CUE plaats. Deze beurs biedt een totaaloverzicht van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia. Het is de vaste ontmoetingsplaats voor technici in de evenementenbranche en podiumkunsten. Dit jaar is Westfalen op de beurs aanwezig en zullen wij de bezoekers meer vertellen over het gebruik van CO2 tijdens events. De beurs is op maandag van 10.00 tot 18.00 uur geopend, op dinsdag en woensdag is dit van 10.00 tot 17.00 uur.

Op de beurs CUE draait het niet alleen om materialen die worden gebruikt, maar ook om de denkwijze erachter. Vanuit verschillende stands worden voorbeelden getoond van technisch vernuft. Daarnaast worden er op de beurs demo’s gegeven. Westfalen Gassen Nederland BV staat dan ook op het demo-plein en laat zien wat er mogelijk is met CO2. In een van onze eerdere artikelen hebben we al meer inzicht gegeven over CO2 en de effecten die er mogelijk mee zijn. Wil je verder praten over CO2, kom ons dan bezoeken op de beurs op stand nummer 2.400.

Special effects met CO2 en propaan met stijgbuis

Artiesten op een podium geven vaak een geweldige show. Deze wordt in sommige gevallen versterkt met CO2-shooters. Die laten op de maat van de muziek geweldige rookpluimen zien. Een erg populair effect bij concerten en deze effecten zullen ook tijdens de beurs te zien zijn. De shooters worden doorgaans voorzien van cilinders met 50 liter CO2. Om een beeld te krijgen, met een cilinder van 50 liter is het mogelijk om ongeveer 70 tot 80 seconden een rookpluim te produceren. Op het demoplein zullen we dit effect laten zien en hebben we een bundel koolzuur bij ons. Uiteraard zullen we het aspect veiligheid behandelen. De materialen die wij leveren zijn altijd veilig maar hoe kun je hier ook in de praktijk veilig mee omgaan.

Propaan wordt bij events ook vaak ingezet. Dit om vlameffecten te creëren. Hierover kunnen onze collega’s op de stand meer vertellen.

Toegangskaarten CUE

De CUE beurs is een mooi moment om elkaar in een andere setting te spreken. Wij denken graag mee met onze (potentiële) klanten en leren elkaar graag beter kennen. Wil jij zelf zien wat Westfalen Gassen Nederland BV voor jouw bedrijf of branche kan betekenen? Kom ons dan bezoeken op de CUE beurs in de Ahoy Rotterdam op standnummer 2.400.

Toegangskaarten zijn gratis als je vooraf de registratie doorloopt. Wij wensen je alvast heel veel plezier en hopen je te zien op de beurs. Wil je meer informatie over de producten van Westfalen of de CUE beurs? Neem dan contact met ons op.

< Terug naar overzicht

Delen via:

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Preventie

Algemeen

UPDATE: Safety first! Zeker wat gezondheid betreft.

Antoine De Boo, Algemeen Directeur | 5 maart 2020 | 591 keer bekeken

Bericht d.d. 05-03-2020

Wij volgen de media op de voet met betrekking tot de uitbraak van het corona-virus.
Om de veiligheid van onze klanten, leveranciers én collega’s te waarborgen treffen wij de volgende maatregelen bovenop de richtlijnen van he…

Lees meer

seminar veilig omgaan met gassen

Algemeen

UPDATE: Veilig omgaan met gassen. Weet u hier voldoende van?

Hansjan Dijk, Gas-technisch adviseur | 13 februari 2020 | 788 keer bekeken

UPDATE:

Het seminar zal niet plaatsvinden op donderdag 26 maart. Binnenkort zullen wij een nieuwe datum inplannen.

Wij zullen u dan nader informeren.

 

Veel mensen werken dagelijks met (verschillende) gassen. Men is zich door ingesleten g…

Lees meer