Neem contact op

Wist u dat de automotive gebruik maakt van industriële gassen? Waarvoor? Wij leggen het graag uit.

Henk Bruntink, depotbegeleider | 1 november 2018

Henk Bruntink, depotbegeleider

Dit verhaal begint in 1998. Ruim 9 jaar na oprichting van Westfalen Gassen Nederland BV groeide het aantal klanten aanzienlijk. In die tijd waren wij daarom volop bezig om een goed depotnetwerk op de kaart te zetten. Samenwerking met andere partners was en is nog steeds van groot belang. Voor ons, maar zeker ook voor onze klanten.

Destijds kwamen wij in contact met de firma Koskamp Automaterialen. Dit doordat onze toenmalige depothouder werd overgenomen door Koskamp Automaterialen. Door bundelen van onze krachten ontstond er een partnerschap welke klaar was voor de toekomst.

Hoe komen onze gassen bij de garagebedrijven?

Koskamp Automaterialen is een groothandel in automaterialen voor garagebedrijven. Haar bedrijfsvisie is om alles wat een garagehouder nodig heeft voor haar bedrijfsvoering te kunnen leveren. Dus ook industriële gassen en koudemiddelen. Koskamp Automaterialen heeft op dit moment 12 vestigingen verspreid over Noord- en Oost-Nederland. Op iedere Koskamp-vestiging staan vakkundige medewerkers altijd voor u klaar!

Koskamp

Automotive, welke gassen worden hier ingezet?

Waar veel mensen niet bij stilstaan is dat ieder autobedrijf gebruik maakt van een vijftal industriële gassen, waaronder Argon-mengsels, Stikstof, Koudemiddelen, Acetyleen & Zuurstof. Ondanks dat garagehouders meestal geen grootverbruikers zijn, zijn deze gassen voor hen van cruciaal belang om onze mobiliteit te waarborgen.

Waar vind u eenvoudig onze depots?

Vandaag de dag hechten wij nog steeds heel veel waarde aan ons uitgebreide depotnetwerk met landelijke dekking. Dagelijks zijn onze gassen altijd dicht bij u in de buurt. Ook weten waar u uw gas kunt afhalen? Download hier onze app.

< Terug naar overzicht

Delen via:

Wilt u ook depothouder worden?

Neem dan contact met ons op!

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Henk Enderink

Algemeen

Ondanks de corona-uitbraak, gaan wij “gewoon” door!

Antoine De Boo, Algemeen Directeur | 16 september 2020 | 2.387 keer bekeken

Door de corona-uitbraak staat voor iedereen het normale leven op z’n kop. Bij Westfalen werken we, waar mogelijk, zoveel mogelijk thuis. Wij proberen het ondanks alles voor u zo aangenaam mogelijk te maken. Onze commercieel adviseurs staan u, zoals u va…

Lees meer