Neem contact op

Eventplanners opgelet! Heeft u alles geregeld?

René Seubring, commercieel adviseur | 4 april 2019

René Seubring, commercieel adviseur

Eventplanners opgelet! De tijd is weer verzet naar zomertijd en het is weer langer licht, heerlijk. Het wordt lekkerder weer en de voorpret van het inplannen en organiseren van feestjes, BBQ’s en festivals kan beginnen.

Voor de bezoekers betekent dit vaak volop genieten van al het moois ze te zien, te horen en te proeven krijgen. Voor u als organisator/planner is dit vaak een heel ander verhaal. Alles staat in het teken van het regelen en maken van checklists. De “wat-als- scenario’s” staan waarschijnlijk boven aan uw lijstje en er blijven altijd een paar onzekere factoren.

De zon komt er al wat meer door maar ’s avonds koelt het nog behoorlijke snel af. Dus heaters zijn in deze periode vaak geen overbodige luxe. Maar heeft u voldoende propaancilinders besteld voor de heaters? Wat zou het fijn zijn als u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Dat er iemand achter u als planner/organisator staat die in geval van nood en ook in de weekenden of in de avonduren het nodige voor u kan regelen.

Of het nu gaat over propaan voor heaters en BBQ’s of over andere gassen, wij staan graag voor u klaar en denken met u mee, ook buiten kantooruren.
Bel ons op 0570- 636745 en wij helpen u graag verder.

< Terug naar overzicht

Delen via:

Vond u deze blog interessant?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwste blogs.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Door u aan te melden gaat u er mee akkoord dat u periodiek onze digitale nieuwsbrief per mail ontvangt.

Nu aanmelden

Gerelateerde blogs

Blog AED

Algemeen

Safety for all! Investeren in veiligheid!

Evelien Neurink, administratief medewerkster | 25 juni 2020 | 359 keer bekeken

Ruim 8 jaar geleden heeft Westfalen alle vestigingen in Nederland uitgerust met een AED. Ook wel bekend als de automatische externe defibrillator. Deze waren gesitueerd op een centrale plek in de hal. Gelukkig hebben wij deze nog niet hoeven gebruiken in …

Lees meer

Tony Moes

Algemeen

Even voorstellen…. Tony Moes

Tony Moes, Manager Sales & Marketing Nederland | 18 juni 2020 | 1.265 keer bekeken

Mijn naam is Tony Moes, ik ben 52 jaar, en woon doordeweeks in Deventer en in het weekend bij mijn gezin in Leiden.

Als het gaat om de wereld van industriële gassen heb ik een lange geschiedenis. Ik ben ruim 25 jaar werkzaam in deze branche en heb ech…

Lees meer